Ένταξη στο Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Παραγωγή Σακχαρότευτλων


Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής γίνονται γνωστά τα ακόλουθα:

Στο πλαίσιο της υπ’αριθμ. 6777/26-3-2013 2ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Δράσης 2.3 (Β) «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων», σας υπενθυμίζουμε ότι από την 1/4/2013 και έως 31/5/2013, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν

ηλεκτρονικές αιτήσεις ενίσχυσης στην μηχανογραφική εφαρμογή που υποστηρίζει την εφαρμογή της Δράσης στη Διεύθυνση http://it.opekepe.gr/sugar. Επίσης η Διεύθυνση του αντίστοιχου περιβάλλοντος δοκιμών (test) της μηχανογραφικής εφαρμογής είναι http://it.opekepe.gr/sugar test.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης, ότι σύμφωνα με την παραπάνω πρόσκληση οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά εκτυπώνονται και διαβιβάζονται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης και σε έντυπη μορφή στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής όπου και λαμβάνουν υπηρεσιακό αριθμό πρωτοκόλλου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καρδίτσας, στο τηλέφωνο 24413-55248 (Υπεύθυνη προγράμματος κ. Φ. Βολιώτου).

Με Ε.Π.

Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος

της Δ/νσης

Δημήτριος Β. Κωστής

Προηγούμενο άρθρο Όλοι μαζί μπορούμε για ένα ποτάμι καθαρό και μια όμορφη παραποτάμια περιοχή
Επόμενο άρθρο Ανάπτυξη του αγροτικού χώρου της Θεσσαλίας