Ένωση Τεχνικών ΟΤΕ Καρδίτσας: Όλοι στον αγώνα, να ανατρέψουμε τη βάρβαρη πολιτική


Το σωματείο των τεχνικών του ΟΤΕ Καρδίτσας (ΠΕΤ-ΟΤΕ), συμπαραστέκεται στους αγρότες της περιοχής μας που δεν το βάζουν κάτω, αλλά συνεχίζουν να αγωνίζονται για το δίκιο τους.

Η άγρια επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τους απανωτούς φόρους, τα απανωτά χαράτσια, τις απολύσεις, τις περικοπές μισθών και συντάξεων που φτάνουν στα όρια της κατάργησής τους, τις αυξήσεις ορίων ηλικίας, τη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, όλα τα βάρβαρα μέτρα των μνημονίων που υπηρετούν τους ομίλους, τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους τραπεζίτες, τσακίζει κυριολεκτικά όλα τα λαϊκά στρώματα, όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, καταστρέφει τη ζωή μας, σβήνει το μέλλον των παιδιών μας και όλα αυτά χωρίς τσίπα από τη συγκυβέρνηση Καμμένου-Τσίπρα, από την απάτη της ”πρώτη φορά αριστεράς”.

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον στη ζωή μας, όλοι μαζί να παλέψουμε να ανατραπούν αυτές οι βάρβαρες πολιτικές και οι υπηρέτες τους. Δεν δικαιολογούνται διαχωρισμοί και εξαιρέσεις, φόβοι και υποχωρήσεις μπροστά στις δυσκολίες. Αν σκύψουμε το κεφάλι θα μας ισοπεδώσουν, θα μας σβήσουν από το χάρτη. Έτσι κι’ αλλιώς δεν έμειναν και πολλά για να χάσουμε ακόμα, πέρα απ’ τις αλυσίδες μας.

Όλοι μαζί, εργάτες, αγρότες, μικροεπαγγελματίες, συνταξιούχοι, νεολαία, να τους δώσουμε την απάντηση που πρέπει, ότι δε θα τους περάσει, να τους δείξουμε ότι μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Όλοι στον αγώνα, όλοι :

  • στο συλλαλητήριο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ) την Πέμπτη 5 Νοέμβρη, στις 11 το πρωί στην πλατεία Πλαστήρα (Παυσίλυπο),

  • όλοι στη γενική απεργία την Πέμπτη 12 Νοέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση με το Συνδικάτο Οικοδόμων και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων στις 10:30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Α. Γατσογιάννης Β. Κρανιάς

Προηγούμενο άρθρο Η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καρδίτσας στο 36ο Διεθνές Συνέδριο Καρδιολογίας στη Θεσ\νικη
Επόμενο άρθρο Χρηματοδοτικές λύσεις για τους αγρότες - Γράφει ο Σπ. Λάππας