Έργο ζωής κι ανάπτυξης για 22 χώρια του Δ. Σοφάδων


Ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος για το θέμα της δημοπράτησης του έργου “Υδρευσης της Ανατολικής πλευράς ΠΕ Καρδίτσας από τη Λ. Σμοκόβου”, δήλωσε:

“Η χθεσινή ανακοίνωση του Περιφερειάρχη σχετικά με τη δημοπράτηση του έργου της Ύδρευσης της Ανατολικής πλευράς ΠΕ Καρδίτσας από τη Λ. Σμοκόβου και συγκεκριμένα για την κατασκευή των δικτύων μεταφοράς και διανομής του νερού,  είναι η αρχή του τέλους ενός χρόνιου και μείζονος προβλήματος που εδώ και δεκαετίες ταλανίζει 22 χωριά του Δ. Σοφάδων.

Μπαίνει λοιπόν το νερό στ’ αυλάκι για τη βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας του πόσιμου νερού για τους οικισμούς: Ασημοχώρι, Λιοντάρι, Αχλαδιά, Γραμματικό, Νέο Ικόνιο, Κέδρος, Λουτρό, Πασχαλιτσα, Κυψέλη, Πύργος Κιερίου, Γεφύρια, Αγ. Βησσάριος, Καππαδοκικό, Μαυραχάδες, Φίλια, Μελισσοχώρι, Δασοχώρι, Άμπελος, Ανώγειο, Μοσχολούρι, Σοφάδες.

Επιπρόσθετα θέλω να διευκρινίσω ότι μεταξύ των οικισμών που θα συνδεθούν με το δίκτυο ύδρευσης από τη Λ. Σμοκόβου και θα υδροδοτηθούν είναι και η Ανάβρα.

Με τον τρόπο αυτό ένα έργο πολύτιμο για τον τόπο μας που επί δεκαπέντε περίπου χρόνια διεκδικείται ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο. Οφείλω για μια ακόμα φορά να εξάρω τη συμβολή της Περιφέρειας για τη θετική αυτή εξέλιξη”.

Προηγούμενο άρθρο Εργαστήριο με θέμα « Εγώ, η διατροφή μου και το περιβάλλον» στο ΚΠΕ Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Ξεκινάει σήμερα η 3η Συνάντηση του έργου “VILLAGES” στο Μουζάκι