Ειδήσεις

Έφυγε από τη ζωή ο δημοτικός σύμβουλος Πλαστήρα και πρ. Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σκόνδρας


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την είδηση του θανάτου του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Δημήτρη Σκόνδρα ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ο Δημήτρης Σκόνδρας νοσηλεύονταν διασωληνωμένος τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, αλλά – λόγω της επιβαρυμένης κατάστασής του -δεν τα κατάφερε αφήνοντας την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης, σε ηλικία 70 ετών.

Το μεσημέρι της Τρίτης συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του.

Ο Δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος σε δήλωσή του ανέφερε: «Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Σκόνδρας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, φίλους και συνεργάτες. Ο Δημήτρης ήταν ένας δυναμικός χαρακτήρας και διακρίθηκε σε ό,τι ασχολήθηκε.
Είχε πάθος με την Αυτοδιοίκηση και την υπηρέτησε με συνέπεια ολόκληρη τη ζωή του, για σαράντα χρόνια. Αγαπούσε το γενέθλιο Μοσχάτο και ως πρόεδρος εργάστηκε για την αισθητική αναβάθμιση και την ανάπτυξη. Από το 1999 μέχρι και σήμερα εργάστηκε με αφοσίωση για το Δήμο μας, δίνοντας λύσεις μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του. Αφήνει πίσω δυσαναπλήρωτο κενό.
Ο θεός να τον αναπαύσει, θερμά συλλυπητήρια και υγεία στην οικογένειά του.»

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Σοφάδων: Δωρεάν drive through covid test την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου
Επόμενο άρθρο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο INNOGROW – Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια