«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε…» από τους μαθητές του 14ου Δημ. Σχολείου Καρδίτσας


Παρέμβαση του Δημάρχου για το πάρκο στην περιοχή Ακαδημίας ζητούν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας, με επιστολή τους προς τον ίδιο και τις υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας.

Στην επιστολή τους οι μικροί μαθητές αναφέρονται στη μεγάλη σπουδαιότητα και σημασία του πάρκου για τη γειτονιά τους, στη μεγάλη χαρά που νιώθουν οι ίδιοι όταν μπορούν και βρίσκονται στο χώρο αυτό όπου θα συναντήσουν τους φίλους τους, θα παίξουν θα ξεκουραστούν, θα φύγουν από την μονοτονία και την «κλεισούρα» του διαμερίσματος.

Όμως το πάρκο Ακαδημίας δεν έχει μόνο καλά στοιχεία. Έχει και πολλές ατέλειες και προβλήματα όπως τα χαρακτηρίζουν οι μαθητές στην επιστολή τους και ζητούν από το Δήμο Καρδίτσας να κάνει συγκεκριμένες παρεμβάσεις. Ζητούν να επιδιορθωθούν τα παγκάκια, η παιδική χαρά, τα καλάθια των σκουπιδιών και οι αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν εκεί, να γίνεται πιο συχνά η περιποίηση του πρασίνου και να υπάρχει επαρκής φωτισμός για τη νύχτα.

Για το λόγο αυτό έγραψαν ο καθένας μια επιστολή προς το Δήμαρχο της πόλης. Ετοίμασαν επίσης ένα φωτορεπορτάζ όπου υπάρχουν αποσπάσματα από τις επιστολές τους κα με τη βοήθεια των δασκάλων τους τα έστειλαν στην εφημερίδα σας και στο Δήμαρχο της πόλης.

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 14 ου Σχολείου Καρδίτσας

Οι εκπαιδευτικοί: Βάσω Παράσχη, Γιώργος Αγγελιδάκης

Προηγούμενο άρθρο Εκλογές στον Σύλλογο Απανταχού Καρδιτσιωτών
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου