Ειδήσεις

Αγιασμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσης


Αγιασμό επί τη ενάρξῃ της νέας αντιπυρικής περιόδου έτους 2016 τέλεσε το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Κ.κ Τιμόθεος, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού αυτής, Πυράρχου Δημητρίου Σακελλαρόπουλου.

Οι Πυροσβεστικοί Υπάλληλοι της Π.Υ. Καρδίτσας δέχτηκαν με χαρά τον Σεβασμιότατο, ο οποίος απηύθυνε τις ευχές και ευλογίες του προς όλους τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους και τις οικογένειες τους, για υγεία και δύναμη, στο δύσκολο έργο τους.

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ο Σεβασμιότατος επεσήμανε, ότι η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό όλων των πυροσβεστών.

Μετά το πέρας του αγιασμού, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κ.κ Τιμόθεος καθώς και ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, συνομίλησαν με τους υπηρετούντες της Π.Υ. Καρδίτσας και ξεναγήθηκαν στους χώρους της υπηρεσίας.

Ο Διοικητής, οι Αξιωματικοί, οι Υπαξιωματικοί και όλοι οι Πυροσβέστες της Π.Υ. Καρδίτσας, εύχονται με τη σειρά τους στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτης μας και στη τοπική μας Εκκλησία, πρόοδο σε κάθε θεοφιλές έργο και προσπάθεια.

 

 

Ο Προϊστάμενος Γραμματείας

της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας

Κωνσταντίνος Σ. Τσιώλης

Επιπυραγός

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά για το Περιβάλλον
Επόμενο άρθρο Σε νέα εποχή για την ανακύκλωση εισέρχεται η δυτική Θεσσαλία