Ειδήσεις

Αγιασμός στο Σπίτι Αγάπης και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο


Τον Αγιασμό στο Σπίτι Αγάπης και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλληλεγγύης της Ιεράς μας Μητροπόλεως τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το πρωί της 30 Σεπτεμβρίου 2016, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκαν ο π. Ευάγγελος Κάμπας, υπεύθυνος του Συσσιτίου και ο π. Στέφανος Σταμούλης, υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλληλεγγύης, οι εντεταλμένοι Ιερείς, οι εθελοντές και οι εθελόντριες που διακονούν στα προειρημένα Ιδρύματα.

Στην ομιλία ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων τόνισε: «Θα υπάρχει καθημερινά φαγητό για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ακόμη και την Κυριακή, ακόμη και γιαυτούς που δεν έχουν προλάβει για κάποιο λόγο να μαγειρέψουν. Ευχαρίστησε τους Πατέρες για την πνευματική στήριξη που παρέχουν στους ανθρώπους που έρχονται να βοηθηθούν από τα Ιδρύματα αυτά και τις κυρίες, οι οποίες εθελοντικά προσφέρουν το είναι τους για να ετοιμάσουν τα γεύματα καθημερινά. Γνωρίζω τον κόπο τον σωματικό και τον πνευματικό και τη διάθεση του καθενός. Γνωρίζω επίσης ότι οι περισσότερες κυρίες καταβάλλουν και εξ ιδίων χρήματα για να μπορούμε να μαγειρέψουμε. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι ο Θεός ότι προσφέρουν να τους τα αντιπροσφέρει εκατονταπλασίονα. Μην απελπιζόμαστε για τίποτε, για ότι δυσκολίες βρίσκουμε. Ας αποθέτουμε τη ζωή μας στον Τριαδικό Θεό».

 

Προηγούμενο άρθρο Β΄ Γενική Ιερατική Σύναξη στην Ιερά μας Μητρόπολη
Επόμενο άρθρο 5η Πανθεσσαλική Ορειβατική Συνάντηση στον Όλυμπο