Ειδήσεις

Αγώνας ανάβασης Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros


Στα πλαίσια της ανάπτυξης της αγωνιστικής ποδηλασίας και του Νομού μας ώστε να γίνει πόλος έλξης του αθλητικού  τουρισμού και όχι μόνο, ο Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με το οινοποιείο Καραμήτρου και τη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 συνδιοργανώνουν αγώνα ανάβασης με την ονομασία « Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros”.

Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τους 100 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα καθώς ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ομάδες από την Κρήτη, Κομοτηνή, Σέρρες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και από όλη τη Θεσσαλία. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες : Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Παγκορασίδων –Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα- Μάστερς Α, Β, Γ,
Χώρος Εκκίνησης: Δυτική έξοδος χ. Μητροπόλεως Καρδίτσας.
Χώρος Απονομών : Πλατεία του χ. Μεσενικόλα Καρδίτσας.
Πρόγραμμα Αγώνων:
15:00 : Μίνι μικρά – Μίνι μεγάλα 1,5χλμ
15:30 : Παμπαίδες – Παγκορασίδες – Κορασίδες 3,5χλμ
16:30 : Άνδρες – Έφηβοι – Γυναίκες – Νεανίδες – Παίδες Μάστερς 17 χλμ.

  1. Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου , στις 18:00 στο email: . Παραλαβή των αριθμών και κατάθεση δελτίων 1 ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων στην Γραμματεία καθώς και δηλώσεις συμμετοχής.
    2. Όροι Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένο αγωνιστικό δελτίο για το 2016. Το κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών.
    3. Βραβεύσεις: Σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά θα απονέμεται στον 1ο Κύπελλο, στους τρεις πρώτους μετάλλιο και στους έξι πρώτους δίπλωμα.

Αρωγοί στον αγώνα θα είναι η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Καρδίτσας, η Ελληνική Αστυνομία και οι εθελοντές – μέλη του ομίλου μας τους οποίους ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών του ομίλου μας αλλά και όλων των ομάδων και να συμμετάσχουν στη γιορτή της ποδηλασίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει μπουφέ στην πλατεία του Μεσενικόλα με εδέσματα της περιοχής μας καθώς και άφθονο κρασί από τα βραβευμένα κρασιά του οινοποιείου Καραμήτρου, Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros”

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνία στα τηλέφωνα του Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 6974338617 και 6936583765.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στο Αρχαιολογικό Μουσείο οι νέοι του Κέντρου Ορίζοντες
Επόμενο άρθρο Την Κύπρο θα επισκεφθεί ο Δημήτρης Σιούφας