Ειδήσεις

ΑΔΕΔΥ : Η υποκρισία των δήθεν ενημερώσεων


Σε μια άνευ ουσίας και κενού περιεχομένου ακατάσχετη φλυαρία αναλώνεται η δήθεν ¨ενημέρωση¨ του εκπροσώπου της Αγωνιστικής Δράσης στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ.

Αφού ο ¨χαρισματικός¨ αυτός εκπρόσωπος κατόρθωσε να βάλει σε τάξη το Σωματείο των δασκάλων στην εκεί προηγούμενη προεδρική θητεία του που σηματοδοτήθηκε από τεράστιους αγώνες για ανατροπή της τότε κυβερνητικής πολιτικής, αφού συμμετείχε σθεναρά σε όλη την προσπάθεια για την ¨ώρα της αριστεράς¨, αποφάσισε να ανασυγκροτήσει και το τοπικό Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ καθώς και να συντονίσει τις διάφορες συνδικαλιστικές κινήσεις του νομού μας.

  • Ο ίδιος άνθρωπος που μέχρι χθες χαρακτήριζε ¨ξεπουλημένη¨ την ηγεσία της ΑΔΕΔΥ,
  • Ο ίδιος άνθρωπος που μέχρι πρότινος προπαγάνδιζε στους συναδέλφους του τη μη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ.
  • Ο ίδιος άνθρωπος που σε μία έκρηξη αυταρχισμού απαγόρευσε την εκφώνηση μηνύματος σε απεργιακή συγκέντρωση από τον Πρόεδρο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και τον έβρισε χυδαία. Και μάλιστα σε απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ.
  • Ο ίδιος άνθρωπος που στην ενημέρωσή του βάζει προκλητικά ταμπέλες στις παρατάξεις ΔΑΚΕ (ΝΔ) ώστε να δημιουργηθεί πολωτικό κλίμα, το οποίο βέβαια θα αυτοκληθεί να διαχειριστεί ο ¨μαέστρος¨ του συνδικαλιστικού κινήματος!

Κλείνοντας τη μικρή ετούτη παρέμβαση – απάντηση, να σημειώσω πως δε νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για την προηγούμενη δράση του τοπικού Ν.Τμήματος. Ήταν πάντα παρών στις κινητοποιήσεις, είχε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό τους, δραστηριοποιήθηκε σε ενημερωτικές ημερίδες και επιμορφωτικά σεμινάρια και έπαιρνε θέση απέναντι στα σημαντικά ζητήματα του Δημοσίου Τομέα όπως άλλωστε συνεχίζει να κάνει.

Οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται από τους ¨γκουρού¨ του Συνδικαλιστικού κινήματος είναι εκ του πονηρού και προσπαθεί να εξυπηρετήσει μικροπολιτικές τακτικές. Η ίδια η κοινωνία τους επιστρέφει στο περιθώριο που είναι η φυσική τους θέση…

 

 

Ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ και Προεδρεύων στην Ε.Γ. του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ

Βάιος Μπάτρας

Προηγούμενο άρθρο Ενημερωτικό των αιρετών του ΠΥΣΔΕ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Διευκρίνιση του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας