Αιτήσεις για δωρεάν καυσόξυλα και μεταφορά τους εκτός των ορίων του δήμου


Ο Δήμος Αργιθέας  θέλοντας να βοηθήσει τους δημότες του, που διαμένουν τους χειμερινούς μήνες και εκτός των ορίων του δήμου (εντός της ευθύνης του Δασαρχείου Μουζακίου) δεδομένης της  οικονομικής κρίσης, ζήτησε  από το δασαρχείο Μουζακίου, να επιτραπεί, στο βαθμό που είναι δυνατόν, η μεταφορά κατακείμενων καυσόξυλων εντός των ορίων του δασαρχείου (Μουζάκι, Μαυρομάτι κλπ.).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για το 2014 έχουν οι ευπαθείςς κοινωνικές ομάδες (συνταξιούχοι ΟΓΑ, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, μακροχρόνια άνεργοι, άτομα με αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω, καθώς και οι στρατεύσιμοι οικογενειάρχες).

Αντιστοιχεί μια αίτηση για κάθε οικογένεια και απαραίτητα η αίτηση να συνοδεύεται με εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΟΥ οικονομικού έτους 2014 ή σε περίπτωση που αυτό δεν υπάρχει, αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης του ίδιου έτους. Καθώς και η πιο πρόσφατη απόδειξη σύνταξης για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ.

Όσοι δημότες μας ενδιαφέρονται για τη μεταφορά των καυσόξυλων,  να καταθέσουν αιτήσεις στο Δήμο Αργιθέας μέχρι 10 Οκτωβρίου 2014 (Fax  24450 31516).

Οι δικαιούχοι θα ικανοποιηθούν ως προς την ποσότητα σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι σχετικές δασικές διατάξεις.

Σε  περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εξυπηρέτηση  όλων των δικαιούχων δημοτών (εξαρτάται από την επάρκεια των κατακείμενων καυσόξυλων),  η επιλογή θα γίνει με βάση την οικονομική και οικογενειακή τους κατάσταση.

Όλες οι αιτήσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

Ο Δήμαρχος

 

Λάμπρος Γ. Τσιβόλας

Προηγούμενο άρθρο 7 επικουρικοί γιατροί σε Νοσοκομείο και Κ.Υ του Ν. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Στην Καρδίτσα ο Ανδρέας Λοβέρδος