Ειδήσεις

Αιτήσεις επανασύνδεσης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος


 Από την Τετάρτη 21-3-2018 έως και την Παρασκευή 30-3-2018 θα κατατίθενται αιτήσεις στην Δ/νση Κοιν. Προστασίας, Παιδείας και  Πολιτισμού (Πρόνοια) των καταναλωτών, των οποίων η παροχή ρεύματος είχε απενεργοποιηθεί λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών έως 14-2-2018 με σκοπό την επανασύνδεσή τους. Μαζί με την αίτηση  που θα συμπληρώνουν οι ενδιαφερόμενοι στην υπηρεσία θα προσκομίζουν και τα εξής δικαιολογητικά:

1)Δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων (Ε1)του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού.

2) Δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε9) όλων των μελών του νοικοκυριού, εφόσον προβλέπεται η υποχρέωση υποβολής της.

3) Πράξη διοικητικού προσδιορισμού του φόρου εισοδήματος (εκκαθαριστικό) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού.

4) Πράξη διοικητικού προσδιορισμού του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακίνητων (Εν.Φ.Ι.Α.) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού.

5) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

6) Γνωμάτευση πιστοποίησης αναπηρίας από Κε.Π.Α. για νοικοκυριό που στη σύνθεση του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία 67%  και άνω.

7) Βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα η κρατικού νοσοκομείου με την οποία πιστοποιείται η ανάγκη κατ΄ οίκον χρήσης συσκευή μηχανικής υποστήριξης  απαραίτητης για τη ζωή ατόμου ή ατόμων που περιλαμβάνονται στην σύνθεση του νοικοκυριού.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Πανηγυρικά ολοκληρώθηκε το 34ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου