Αιτήσεις πληρωμής του προγράμματος αμειψισποράς


Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Καρδίτσας γίνονται γνωστά τα εξής :

Άρχισε για τους δικαιούχους του προγράμματος « Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές»(2η πρόσκληση) η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης πληρωμής(δήλωση εφαρμογής) και για διάστημα 60 εργάσιμων ημερών, με καταληκτική ημερομηνία την                 04/03/2015, λαμβάνοντας ηλεκτρονικό πρωτόκολλο από το πληροφοριακό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Οι δηλώσεις εφαρμογής μετά την ηλεκτρονική τους υποβολή , θα εκτυπώνονται   και θα διαβιβάζονται με ευθύνη των ενδιαφερόμενων πλήρως  συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες στην έντυπη μορφή τους με όλα τα σχετικά παραστατικά ,στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Καρδίτσας, όπου και θα λαμβάνουν πρωτόκολλο.

Οι δηλώσεις εφαρμογής θα υποβάλλονται στην Υπηρεσία μας  σε έντυπη μορφή εντός διαστήματος 45 ημερών από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Υποβολή δήλωσης εφαρμογής πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας (04/03/2015),οδηγεί σε μείωση κατά 1% ανά εργάσιμη ημέρα  του ποσού που ο δικαιούχος θα είχε δικαίωμα να λάβει ,εάν η αίτηση του είχε υποβληθεί εμπρόθεσμα. Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 25 ημερολογιακών ημερών, οι αιτήσεις θεωρούνται  μη αποδεκτές και θα αποκλείονται από  την ενίσχυση του συγκεκριμένου έτους.

 

 

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΚΩΣΤΗΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Ανοιχτά τις Κυριακές 14 και 21 Δεκέμβρη τα εμπορικά της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Στο επίκεντρο παράνομο υπαίθριο εμπόριο και επαιτεία