“Ακάλυπτος” – Στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας


Περίληψη

 

Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, Αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του.

 

Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήλθε ποτέ, προσφέρει «φιλέτα», όπως ο περιβάλλον χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, που τον έχει «ανταμείψει» και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιό κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα «πιάσει την καλή», μια για πάντα…

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : καθημερινά  στις  20:10 και 22:15

 

Γενική είσοδος 7€

Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι  5 €

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/3/2013 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3/2013

  “Οζ Μέγας και Παντοδύναμος”

περιπέτεια φαντασίας σε 3D ή

Περίληψη

 

Ο Όσκαρ (Ζωροάστρης Φάντριγκ Ισαάκ Νόρμαν Χένκελ Εμμανουήλ Αμβρόσιος) Ντιγκς είναι ένας πονηρός ερασιτέχνης μάγος, που δουλεύει σ’ ένα περιπλανώμενο τσίρκο κάπου στο σκονισμένο Κάνσας. Μία μέρα αποφασίζει να αναζητήσει την περιπέτεια και επιβιβάζεται σ’ ένα αερόστατο με προορισμό τη γεμάτη ζωντάνια και εκπλήξεις Χώρα του Οζ. Ενώ όλα δείχνουν ότι έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού, αφού δόξα και τιμή του χαρίζονται απλόχερα, θα έρθει πολύ σύντομα αντιμέτωπος με τρεις –πολύ διαφορετικές μεταξύ τους- μάγισσες και όλα θα αλλάξουν. Η Θεοδώρα (Mila Kunis), η Εβανόρα (Rachel Weisz) και η Γκλίντα (Michelle Williams) ασχολούνται με ιδιαίτερο ζήλο, η καθεμία για δικούς της λόγους, με το αν αυτός ο νεοφερμένος ομορφονιός είναι ο σπουδαίος μάγος που όλοι περιμένουν. Ο απρόθυμος Όσκαρ θα κληθεί να αποδείξει την αξία του και να βρει λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του μαγικού αυτού τόπου. Στην προσπάθεια του να ανακαλύψει ποιος είναι καλός και ποιος όχι, ο ήρωας θα επιστρατεύσει τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα αλλά και την εξυπνάδα του. Στην πορεία θα μεταμορφωθεί όχι μόνο στον πανίσχυρο Μάγο της Χώρας του Οζ, αλλά και σε καλύτερο άνθρωπο.

 

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Σάββατο και Κυριακή στις 17.30

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ είσοδος 5€

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Επόμενο άρθρο Κούλουμα στη Γελάνθη του Δήμου Μουζακίου