Αλεξία Έβερτ, Πάσχος, Βαφειάδης στη συγκέντρωση Κακλαμάνη


Στην κεντρική προεκλογική και απόλυτα επιτυχημένη συγκέντρωση του Νικήτα Κακλαμάνη βρέθηκαν κοντά του χιλιάδες φίλοι του.

Δίπλα του, βρέθηκε η συνεργάτιδά του και πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων,Αλεξία Έβερτ, κόρη του προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ που χαίρει ακραίας εκτίμησης και διαχρονικά ερείσματα στην Α’ Αθήνας, ο Κώστας Πάσχος, ο πρώην διοικητής ΗΣΑΠ των κυβερνήσεων Καραμανλή, ο Νίκος Βαφειάδης, πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων.

Όπως επίσης, η ΟΝΝΕΔ της ΝΔ δια του εκπροσώπου της κ. Αξιώτη υποψηφίου στην Α’ Αθήνας. Στην έναρξη του λόγου του ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό για τις άπειρες ευκαιρίες που έδωσε στα νέα παιδιά να εμπλακούν με την πολιτική.

Μεγάλος αριθμός νέων συνυποψήφιων της Α’ Αθήνας και βεβαίως η συγκινητική στιγμή του καθηγητή και πρώην υπουργού Προκόπη Παυλόπουλου, που στο καλωσόρισμα του Νικήτα έδειξε την αγάπη του και τον σεβασμό του στον πολιτικό άνδρα.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε μήνυμα ενότητας συμπόρευσης όλων,  αναφερόμενος διαχρονικά στους ηγέτες της παράταξης και στην κρισιμότητα της ψήφου και ως προς τα πρόσωπα που θα επιλέξουν οι πολίτες και την πολιτική που θα επιβραβεύσουν για το μέλλον.

 

Προηγούμενο άρθρο Το ιστορικό ντέρμπυ και το ντέρμπυ της ιστορίας
Επόμενο άρθρο Ιερά Αγρυπνία Αγίου Ευθυμίου του Μεγάλου