Αλλαγές-προσθήκες στο πρόγραμμα του σχολ. αλληλεγγύης


Η ΕΛΜΕ Καρδίτσας ενημερώνει τους συμπολίτες μας ότι βρέθηκαν επιπλέον εθελοντές εκπαιδευτικοί, οπότε υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας νέων Τμημάτων στο Σχολείο Αλληλεγγύης. Προέκυψαν ως εκ τούτου αλλαγές στο πρόγραμμα, το οποίο και επισσυνάπτεται στην παρούσα, αλλά μπορεί να βρεθεί τόσο στην διαδικτυακή διεύθυνση www.ikarditsa.gr/sxoleioelme όπως και αναρτημένο στον χώρο του 1ου Λυκείου. Όποιο Μέσο επιθυμεί (εφημερίδα, ραδ. Σταθμός κλπ.) , μπορεί να ζητήσει να του στείλουμε υπερσύνδεσμο (link) στον χώρο του επονομαζόμενου «συννέφου» (cloud), απ’ όπου μπορεί κάθε φορά να «κατεβάζει» το ωρολόγιο πρόγραμμα καθώς αυτό ανανεώνεται συχνά.

Οι γονείς και μαθητές μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στον χώρο του 1ου Λυκείου στις ώρες παρουσίας του εκπαιδευτικού που τους ενδιαφέρει, όπως αυτές φαίνονται στο πρόγραμμα και να δηλώνουν τα μαθήματα που θέλουν να παρακολουθήσουν. Τα τμήματα που δημιουργούνται εξαρτώνται τόσο απ’ το πλήθος των διαθέσιμων εκπαιδευτικών όσο κι απ’ το ενδιαφέρον της πλειοψηφίας των μαθητών, με προτεραιότητα πάντα στα Πανελλαδικώς Εξεταζόμενα μαθήματα ΓΕΛ & ΕΠΑΛ.

Τέλος, παρακαλούνται ξανά οι Δ/ντές των σχολείων να ενημερώσουν σχετικά τους μαθητές τους, με την αρωγή και του Συλλόγου Διδασκόντων. Για τυχόν διευκρινήσεις, μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τα ακόλουθα τηλέφωνα:

6972919459 (Τσιούκα Μυρτώ)

6937577067 (Αλεξάκος Φώτης)

6979697904 (Γκαραγκάνη Ελένη )

6976122347 (Λάππας Ανδρέας)

 

Για το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΑΛΕΞΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ                                         ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΠΠΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Ληστεία χθες βράδυ στον Παλαμά Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συγχαρητήρια στους επιστήμονες που τιμούν τον όρκο τους…