«Ανάσα αξιοπρέπειας» : Και νέα διαδήλωση την Κυριακή στην Καρδίτσα


Μετά την πολύ επιτυχημένη κινητοποίηση της Τετάρτης 11/2 στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα και πολλές πόλεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη,
υπάρχει νέο κάλεσμα κινητοποιήσεων  για πανευρωπαϊκή μέρα δράσης την Κυριακή, 5μμ, στο Σύνταγμα και το ίδιο απόγευμα στις πλατείες όλης της χώρας.

Στην Καρδίτσα η σχετική διεύθυνση στο facebook
https://www.facebook.com/events/378339339012463/?notif_t=plan_user_joined

και το κάλεσμα έχει ως εξής:

“Ανάσα αξιοπρέπειας

7.000 νεκροί, 4.000.000 φτωχοί, 1.500.000 άνεργοι, 500.000 λουκέτα, 200.000 νέοι στη μετανάστευση, παιδιά που λιποθυμούν από ασιτία, κλείσιμο σχολείων, διάλυση νοσοκομείων, ταπείνωση, εξαθλίωση, φασισμός και αποικία. Θέλουμε πίσω τη χώρα μας και τη ζωή μας.”

Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του ” Ελληνικού χρέους ”, κατάμεστες πλατείες σε όλη την χώρα θα αποτελέσουν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημα του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην “πολιτισμένη” Ευρώπη.

Ήδη οι μεγάλες κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού, αλλά και οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε πόλεις του εξωτερικού αποτελούν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια της κυβέρνησης.
Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης.

ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!

Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση.
Θα νικήσουμε!”

 

Προηγούμενο άρθρο Επιστολή Αγοραστού σε Βούτση για τη μεταφορά των μαθητών
Επόμενο άρθρο Η Δ/νση Α ΄ θμιας Εκπ/σης έκοψε την πίτα της