Ανίκητος ο Τρικαλινός γιατρός στο Τάβλι


Την Πέμπτη 22/1/15 διεξήχθη η 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon) στον φιλόξενο χώρο του καφέ Mercato. Για μία ακόμη φορά ο γιατρός από τα Τρίκαλα Χρήστος Γρούτσος έδειξε ότι δεν είναι τυχαία ένας από τους κορυφαίους παίκτες τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκόσμια. Αυτήν την φορά πήρε την πρώτη θέση μετά από αγώνα μπαράζ με τον νέο αλλά αξιόμαχο Γιώργο Βασιλειάδη. Και οι δύο τελείωσαν την κανονική διάρκεια της αγωνιστικής με τέσσερις νίκες. Ακολούθησαν οι Σκριμπώνη, Παππάς, Τσιαμαντάς και Νταλανίκας με τρεις νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για μία ακόμη φορά υπήρξε μεγάλη συμμετοχή παικτών,τόσο από την Καρδίτσα όσο και από τα Τρίκαλα και οι αγώνες διεξήχθησαν σε ευχάριστο κλίμα υγιούς συναγωνισμού.

Οι επόμενες αγωνιστικές δραστηριότητες του Ομίλου έχουν ήδη καθοριστεί για τις 5/2 και 17/2 με την 7η και 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αντίστοιχα και στις 15/2 με τον 2ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν με νεώτερη δημοσίευση.

Την Παρασκευή 23/1 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Ομίλου το οποίο προέκυψε από την ψήφο των μελών κατά την εκλογική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης της 18/1. Πρόεδρος του Δ.Σ. εκλέχθηκε ομόφωνα ο Ανδρέας Καραμπινάς, Αντιπρόεδρος ο Άρης Γαλιατσάτος, Γενικός Γραμματέας ο Χρήστος Νταλανίκας, Ταμίας ο Κρίτων Παπαλίτσας και Έφορος ο Νίκος Βαγενάς. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν: Πρόεδρος ο Ηλίας Ελευθερίου και μέλη οι Γεώργιος Ψαρρής και Γεώργιος Βασιλειάδης.

Τέλος, το νέο Δ.Σ. αποφάσισε την ίδρυση τμήματος bridge (μπριτζ) μετά από προτροπή και επιθυμία πολλών φίλων του αθλήματος στην Καρδίτσα.

Προηγούμενο άρθρο «Δύο Ημέρες, Μία Νύχτα» στην Κιν\κη Λέσχη Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο 43χρονος πιάστηκε με ναρκωτικά χάπια