Αναβάλλεται η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος σύγχρονου τάβλι


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του Κυπέλλου Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι. Ο 4ος και τελευταίος γύρος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/4 στο καφέ PLAYBOOK με αρκετά μεγάλη συμμετοχή παικτών. Αξιοσημείωτο γεγονός η συμμετοχή τεσσάρων νέων παικτών από την Λάρισα. Μετά από ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις την πρόκριση εξασφάλισαν οι Βαγενάς, Δάλλας, Κεχαγιάς και Σταρίδας οι οποίοι συμπλήρωσαν την τελική 16άδα του τελικού που θα διεξαχθεί τον Μάιο.

Μετά από αίτημα πολλών παικτών το Δ.Σ. του Ομίλου αποφάσισε την αναβολή της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που επρόκειτο να διεξαχθεί την Πέμπτη 23/4. Η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 3ο Κύπελλο Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι «Αντώνης Μαλτεζόπουλος» που διοργανώνει το «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ». Η εκδήλωση, η οποία γίνεται στην μνήμη του πρωτεργάτη του αθλήματος Αντώνη Μαλτεζόπουλου, θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Μαΐου στο Thessalikon Grand και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας..

 

Προηγούμενο άρθρο Δ. Σιούφας: Ο Φιλελληνισμός, προσφορά και προοπτική - Η σημερινή συγκυρία
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ