Ειδήσεις

Ανακοίνωση Σ. Μεντεκίδης Α.Ε.: Προτεραιότητα στην υγεία όλων μας


Η εταιρεία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. από την πρώτη στιγμή και με ιδιαίτερα υψηλό αίσθημα ευθύνης, έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία των ανθρώπων μας, εργαζομένων, πελατών, προμηθευτών, συνεργατών, αλλά και έναντι της ελληνικής κοινωνίας και της πατρίδας μας, έχει πάρει μία σειρά από προληπτικά μέτρα, επιπλέον αλλά και χρονικά νωρίτερα και από αυτά που έχει ζητήσει μέχρι στιγμής η ελληνική πολιτεία.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στον περιορισμό της εξάπλωσής του ιού Covid-19 αλλά και να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των δύο εργοστασίων και της εταιρείας, μέσω της ομαλής και συνεχούς τροφοδοσίας των προϊόντων της στο κοινωνικό σύνολο, και εξυπηρετώντας τους πελάτες μας και τους καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων εβδομάδων:

  • Εντατικοποιήσαμε τους ήδη υπάρχοντες καθαρισμούς και τις απολυμάνσεις στους χώρους εργασίας και ιδιαίτερα των επιφανειών κοινής χρήσης (πόμολα, διακόπτες, τηλεφωνικές συσκευές κ.α.) και υιοθετήθηκαν από όλους τους εργαζομένους οι αυστηρές οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  • Αναστείλαμε έγκαιρα τόσο τη μηνιαία πανελλαδική συγκέντρωση Πωλήσεων, όσο και το μηνιαίο Συμβούλιο Διοίκησης και Δράσης της Εταιρείας.
  • Οι πωλητές της εταιρείας μας διεκπεραιώνουν την εργασία τους, για τουλάχιστον τις επόμενες δύο βδομάδες μέσω της τηλεργασίας (εργασία από απόσταση), καθώς η φύση της δουλειάς τους κρίθηκε η πιο επικίνδυνη λόγω επαφής με πολύ κόσμο.
  • Αναστείλαμε μέχρι τέλος Μαρτίου, τις επισκέψεις στους χώρους της εταιρείας, εργοστασίου και γραφεία όλων των εξωτερικών συνεργατών και προμηθευτών.
  • Εφαρμόζουμε αυστηρότερο έλεγχο εισόδου στα δύο εργοστάσια, ο οποίος περιλαμβάνει καταγραφή στοιχείων, θερμομέτρηση, απολύμανση χεριών.
  • Οι εργαζόμενοι με μικρά παιδιά στη γραμμή παραγωγής και στις αποθήκες αποφασίστηκε να απέχουν από την εργασία τους τις επόμενες 2 εβδομάδες κάνοντας χρήση της άδειας ειδικού σκοπού.
  • Οι γραμμές παραγωγής, οι αποθήκες καθώς και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών λειτουργούν κανονικά και στα δύο εργοστάσια τηρώντας τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής.
  • Κανονικά λειτουργούν, επίσης, όλα τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας μέσω της τηλεργασίας η οποία έχει σαν σκοπό την ομαλή λειτουργία της εταιρείας και παράλληλα λειτουργεί σαν προληπτικό μέτρο για τη μείωση της διασποράς του ιού.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ακολουθώντας αυστηρά τα ανωτέρω μέτρα, και τα μέτρα πρόληψης που παίρνει η ελληνική πολιτεία, συμβάλλουμε στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, και ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε την παραγωγή και διάθεση των Άριστων Ποιοτικά Προϊόντων μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.  

Προηγούμενο άρθρο Υπαίθρια εθελοντική αιμοδοσία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος: Συνιστούμε ηρεμία και αυτοσυγκράτηση