Ανακοίνωση ΤΑΠ –ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904


« Η διοίκηση του ΤΑΠ Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904,  με την ανακοίνωση επιχειρεί να δώσει το στίγμα μιας νέας τακτικής που θ’ ακολουθεί η ομάδα με την οποία θα παρουσιάζεται η θέση της σε κάθε τι που την αφορά.
Είναι γνωστό τοις πάση πως ο σύλλογός μας  έχει ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ δράση στην κοινωνική διεργασία της Καρδίτσας και είναι ο πιο ιστορικός αλλά και μαζικός φορέας της περιοχής.

Σέβεται όλες τις ομάδες που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Καρδίτσας, είναι αλληλέγγυα με οτιδήποτε συμβάλει προς την πρόοδο ενός καθαρού αθλητισμού και το έχει αποδείξει με πράξεις και με τη ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της σε διεργασίες που έχουν απαξιώσει το χώρο του ποδοσφαίρου.
Από τον περασμένο Οκτώβριο όπου η ομάδα μας βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα έχει ξεκινήσει μια υπερπροσπάθεια αναδόμησης με ΥΓΙΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ κι ένα πραγματικό άνοιγμα στην κοινωνία του Νομού Καρδίτσας αλλά και όπου στη γη υπάρχει Καρδιτσιώτικο στοιχείο.
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αυτή η προσπάθεια έχει δώσει ήδη τους πρώτους καρπούς.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ απέκτησε υγεία στα οικονομικά, στα οργανωτικά αλλά κυρίως στον τρόπο διοίκησής της! Αναβάθμισε το σπουδαιότερο όργανο που είναι η Γενική της Συνέλευση και μεγαλώνει τη βάση της όλο και περισσότερο. Διοικείται πλέον τυπικά και ουσιαστικά  από τους φιλάθλους της!
Πέρα από τα αγωνιστικά δρώμενα που αποτελούν τον καθρέφτη της κάθε προσπάθειας εδώ και κάποιους μήνες έχουν γίνει σημαντικότατα πράγματα που αφορούν στην εικόνα της ομάδας για τα οποία θα μιλήσουμε αναλυτικά σε άλλη ανακοίνωση.
Το σίγουρο είναι πως όσοι  πίστευαν πως  η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα παραμείνει ο “φτωχός συγγενής” της περιοχής που θα παριστάνει τον… καρπαζοεισπράκτορα και θα γίνεται έρμαιο σε κάθε περίεργη επιδίωξη, διαπιστώνουν ήδη πως τα πράγματα αλλάζουν θεαματικά.

Μέσα σε καιρούς πολύ δύσκολους για την κοινωνία και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ομάδα μας βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια που δεν έχει προηγούμενο και η οποία διακρίνεται από την υγεία, τον ρεαλισμό, αλλά ταυτόχρονα την αισιοδοξία και την καλώς εννοούμενη φιλοδοξία.
Στην προσπάθεια αυτή έχουν θέση όλοι οι Αναγέννησιώτες αλλά και οι Καρδιτσιώτες που γνωρίζουν πως η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ για την περιοχή είναι ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!

Καλούμε όλο τον κόσμο, λοιπόν, να συστρατευτεί μαζί μας και να δώσει στην ιστορική ομάδα μας την ώθηση που απαιτείται για να πορευτεί με σταθερότητα και κοιτάζοντας πάντα ψηλά.
Τέλος κάνουμε γνωστό προς όλες τις κατευθύνεις πως οι εποχές όπου κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την πλαδαρότητα και την αγνότητα της ομάδας κέρδιζαν ποικιλοτρόπως κινούμενοι εναντίον της, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

 

 

Εκ της διοικήσεως

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στην Καρδίτσα η πανθεσσαλική σύσκεψη των ΟΤΑ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Υποδοχή πρωτοετών σπουδαστών στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας & το παράρτημα Καρδίτσας