Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Σ.Ε. και των υποψηφίων της ΛΑΕ


Οι εκλογές αστραπή της 25ης του Σεπτέμβρη έγιναν για δύο βασικούς στρατηγικούς στόχους του υποτακτικού πολιτικού συστήματος.

α) Να θέσουν εκτός κόμματος, εκτός κυβέρνησης και εκτός Βουλής την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, προκειμένου ο μεταλλαγμένος και υποταγμένος πλέον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει ανεμπόδιστα το ανθρωποκτόνο 3ο μνημόνιο και τις συνθήκες που καθιστούν τη χώρα μας κατεχόμενη.

β) Μέσα από τακτικές σύγχυσης, εκφοβισμού και διαστρέβλωσης, με συμμάχους τους ΜΜΕ καθώς και τα εντεταλμένα δημοκοπικά τρικ, στόχευσαν στο να αποσπάσουν την ψήφο του λαού μας και να τον καταστήσουν αδιαμαρτύρητα συνυπεύθυνο στην επικείμενη εθνική και κοινωνική καταστροφή.

Ο πρωτογενής παραγωγικός τομέας και οι μικροεπαγγελματίες είναι οι πρώτοι που θα πληγούν βάναυσα από το νέο φορολογικό καθεστώς και μοιραία θα προστεθούν στις λίστες της ανεργίας, οι νέοι και οι ενεργά παραγωγικοί πολίτες θα ακολουθήσουν τους δρόμους της φυγής, η δυστυχία και η απόγνωση θα κατακρεουργήσουν την κοινωνική συνοχή και ανοίγουν παράθυρο στην κοινωνική εκτροπή.

Η αντίσταση καθίσταται πλέον επιτακτική ανάγκη όλων μας.

Δώσαμε αυτή τη μάχη με πρόχειρη συγκρότηση χωρίς μέσα και χωρίς τον απαιτούμενο χρόνο επικοινωνίας με τους πολίτες, δεχθήκαμε πολύ λάσπη και αποκλεισμό. Μέσα από αυτές τις συνθήκες και για λίγες ψήφους δεν καταφέραμε την εκπροσώπησή μας στο Κοινοβούλιο.

Ευχαριστούμε όσους τίμησαν τον αγώνα μας με την ψήφο τους, ευχαριστούμε και όσους μας στήριξαν ηθικά ακόμα και εάν λόγω διλημμάτων δεν μας ψήφισαν.

Η ΛΑΕ ως συνεπής πολιτική δύναμη ενάντια στα μνημόνια και ενάντια στη οικονομική κατοχή της χώρας μας από το πλουτοκρατικό τοκογλυφικό ευρωπαϊκό και παγκόσμιο λόμπι, συνεχίζει τον αγώνα μαζί και μέσα στο λαϊκό κίνημα, μαζί με όσους διαλύουν τα νεφελώματα της σύγχυσης, για να φτιάξουμε σύντομα τη νέα κοινωνική πλειοψηφία και να τους καταργήσουμε.

Να συν-διαμορφώσουμε το πλαίσιο της απαγορευμένης (λόγω μνημονίων) παραγωγικής ανασυγκρότησης για δουλειά και αξιοπρέπεια του λαού μας.

Ο αγώνας μας είναι υπέρτατος και συνεχίζεται.        

Προηγούμενο άρθρο Πανελλήνιοι αγώνες Γενικής Αεροπορίας στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Δράσεις των Προσκόπων Καρδίτσας