Αναφορά Μαρίας Θεοχάρη για τον Σύλλογο «Βοήθεια στο Σπίτι» Ν. Καρδίτσας


 Αναφορά κατέθεσε η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Καρδίτσας κα. Μαρία Θεοχάρη, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με θέμα τις θέσεις του Συλλόγου «Βοήθεια στο Σπίτι στον Νομό Καρδίτσας σχετικά με την ΚΥΑ για την απόσυρση αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού.

 Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

«Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Ν. Καρδίτσας επισημαίνουν ότι η εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 129/2534/20-1-2010, που αφορά στην απόσυρση επιβατικών κρατικών αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού έως 31-12-2010, θα δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι».

Στην επιστολή του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρει ότι, παρόλο που ο λόγος της απόσυρσης είναι απόλυτα κατανοητός και σεβαστός, δεν παύει να αποτελεί λόγο διακοπής της παροχής υπηρεσιών από το εν λόγω πρόγραμμα, καθώς δεν είναι γνωστό το διάστημα που θα χρειαστεί για την αντικατάσταση των αποσυρθέντων οχημάτων.

Ο Πρόεδρος κλείνει την επιστολή του απευθύνοντας έκκληση προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι εξυπηρετούμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν για εναλλακτικούς τρόπους κάλυψης των αναγκών τους.»

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Τσιαμαντάς Ηλίας:Δεν είναι μόνο θέμα διαχείρισης είναι και θέμα επιλογών