Ειδήσεις

Αναχώρησε η σεβασμία εικόνα της Παναγίας Σπηλαιωτίσσης


Το πρωί της 31 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10:30΄π.μ., αναχώρησε η σεβασμία εικόνα της Παναγίας Σπηλαιωτίσσης από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Κατά την πρωινή Θεία Λειτουργία συλλειτούργησαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κύριλλος Κουκόσιας και ο Πρεσβύτερος π. Ελευθέριος Αρέθας.

Στις 10:00΄π.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος χοροστάτησε στην Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Στην προσλαλιά του ευχήθηκε η Παναγία μητέρα του Κυρίου και μητέρα όλων μας να σκέπη και να φυλάττει όλους όσους προστρέχουν γονυπετής στην θεία χάρη της. Ευχαρίστησε για ακόμη μία φόρα τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Σπηλιάς, ο οποίος κόμισε την εικόνα της Παναγίας Σπηλαιωτίσσης, καθώς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού για την άρτια διοργάνωση της υποδοχής και παραμονής της Ιεράς Εικόνος, αλλά και όσους κοπίασαν αυτές τις ημέρες.

 

Προηγούμενο άρθρο Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη κυρο Κλεόπα
Επόμενο άρθρο Οι δρόμοι των Αγίων εικόνων , των κοπαδιών και τα ξεχειμαδιά