Ανθρωποκτονία σε βάρος 95χρονης στον Κοσκινά


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση της ανθρωποκτονίας σε βάρος μιας 95χρονης στο χωριό Κοσκινά του Δήμου Παλαμά.

Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης από το γιο της και όλα δείχνουν πως πρόκειται για ληστεία. Οι άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην οικεία της 95χρονης από το παράθυρο, ενώ η ίδια βρέθηκε στο πάτωμα και με ένα μαντήλι στο στόμα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και στο χωριό όλοι οι κάτοικοι δηλώνουν ανάστατοι και αγανακτισμένοι από την ελλειπή έως ανύπαρκτη αστυνόμευση που υπάρχει.

Πιο αναλυτικά, το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Αστυνομία έχει ως εξής :

«Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών που διέπραξαν ανθρωποκτονία σε βάρος 95χρονης ημεδαπής στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας.

Ειδικότερα, στις 04-02-2015 το πρωί, η ηλικιωμένη βρέθηκε από συγγενικό της πρόσωπο νεκρή στο πάτωμα της οικίας της, ενώ στο στόμα της έφερε ένα μαντήλι, χωρίς άλλα ίχνη κακοποίησης.

Όπως διαπιστώθηκε, τις νυχτερινές ώρες της (03/04-02-2015), οι άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν παράθυρο της οικίας, εισήλθαν στο εσωτερικό και ερεύνησαν όλους τους χώρους της.

Στην οικία μετέβησαν ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο αστυνομικών για εξερεύνηση του χώρου.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας».

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 28χρονος για ναρκωτικά