Ανοίγει τις πύλες της η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η Οργανωτική Επιτροπή.

Πρωτοποριακή, αναβαθμισμένη και ανανεωμένη θα είναι φέτος η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, καταγράφοντας ένα νέο ρεκόρ τόσο σε εκθέτες όσο και σε καλυπτόμενα τετραγωνικά μέτρα. Τα εγκαίνια της όγδοης -κατά σειρά- έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή στις 7.30 το απόγευμα και η οργανωτική επιτροπή προσδοκά ότι η προσέλευση εξειδικευμένων επισκεπτών θα είναι μεγάλη, κερδίζοντας για άλλη μια φορά το στοίχημα. Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Επιτροπή διοργάνωσης της έκθεσης αναφέρθηκε στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια αυτής καθώς και αναλυτικά στους εκθέτες, τονίζοντας ότι φέτος η έκθεση καλύπτει 6.500 τ.μ. έναντι 5.000 τ.μ. πέρυσι, ενώ οι εκθέτες είναι 170 έναντι 150 την προηγούμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, φέτος θα συμμετάσχουν 7 φορείς, 7 Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 3 Συνεταιρισμοί, 12 Επιμελητήρια (Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Κοζάνης, Αχαΐας, Αρκαδίας, Πιερίας, Μαγνησίας, Αιτωλοακαρνανίας, Τρικάλων, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας), 12 επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, 30 εμπορικές, 80 βιοτεχνίες, καθώς και η Πρεσβεία της Κύπρου με τον εμπορικό της ακόλουθο.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008, 11:30 το περιοδικό Franchise deal σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καρδίτσας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:

«Ημέρες FRANCHISE 2008»

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008,  17:00 ημερίδα του Επιμελητηρίου με θέμα:

«Πύλη Ηλεκτρονικού Εμπορίου Επιμελητηρίου Καρδίτσας – Προοπτικές

Αξιοποίησης των επιχειρηματικών αλλαγών».

Η ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου που υλοποιεί το Επιμελητήριο Καρδίτσας «Ενίσχυση Τοπικών ή Κλαδικών έργων Παροχής  Υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε ΜΜΕ» του μέτρου 3.1 του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008, 19:00 στην  πλατεία αγροτουρισμού της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας, η ΑΝ.ΚΑ. ΑΕ παρουσιάζει το μπουφέ παραδοσιακών γεύσεων της Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της δράσης 2.7 της διατοπικής συνεργασίας «Οι Γεύσεις της Θεσσαλίας – Μια ευκαιρία ανάπτυξης» του τοπικού προγράμματος Ε.Π. Κ.Π. LEADER+.

Δευτέρα και Τρίτη 13,14 Οκτωβρίου 2008 το πρωί

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας, σε συνεργασία με το σύλλογο Αρτοποιών και τη Διεύθυνση Πρωτ/μιας Εκπαίδευσης του Νομού διοργανώνουν επισκέψεις μαθητών Πρωτ/θμιας Εκπαίδευσης στο περίπτερο του Συλλόγου Αρτοποιών και επίδειξη παρασκευής αρτοσκευασμάτων.

Δευτέρα και Τρίτη 13,14 Οκτωβρίου 2008 το απόγευμα σεμινάρια του           Επιμελητηρίου στο χώρο του περιπτέρου του, με θέμα «Εκπαίδευση των Επιχειρηματιών στις υπηρεσίες τις Δικτυακής Πύλης του Επιμελητήριου Καρδίτσας».

Τα σεμινάρια  διοργανώνονται στα πλαίσια του έργου που υλοποιεί το Επιμελητήριο Καρδίτσας «Ενίσχυση Τοπικών ή Κλαδικών έργων Παροχής  Υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε ΜΜΕ» του μέτρου 3.1 του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Προηγούμενο άρθρο Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχιακό βοήθημα του ΟΑΕΔ
Επόμενο άρθρο «Να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στον νέο Καποδίστρια που ετοιμάζουν»