Ανοιχτές πρόβες και εντυπωσιακές εμφανίσεις από τα σύνολα του Πολυφωνικού Ωδείου


Σε μια σειρά εκδηλώσεων εμφανίστηκαν στο κοινό της Καρδίτσας τα σύνολα της Σχολής Σύγχρονης Μουσικής του ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 14/4/13 το απόγευμα, τα Φωνητικά και Ενόργανα σύνολα του Ωδείου πραγματοποίησαν  «ανοιχτή πρόβα»  στο ‘πάρκο της δραχμής’ (έτσι ονομάζεται το πάρκο δίπλα στο Ωδείο). Μια ιδέα των σπουδαστών της Σχολής Σύγχρονης Μουσικής του Ωδείου  να παίξουν για τη νεολαία της Καρδίτσας που τελικά εξελίχθηκε σε ένα πάρτυ που κράτησε έως αργά μιας και η προσέλευση του κόσμου ήταν απρόσμενα μεγάλη ! Εμφανίστηκαν τα Χορωδιακά σύνολα – Junior και νεανική χορωδία-,  το νεοσύστατο σύνολο Κρουστών καθώς και ορχηστρικά σύνολα που παρουσίασαν πρόγραμμα έντεχνο Ελληνικό αλλά και Rock ξεσηκώνοντας το νεανικό κοινό.

Η επόμενη εμφάνιση ήταν την Παρασκευή 26/4/13 στα εγκαίνια της Εαρινής Γιορτής της Φύσης στην Δημ. Αγορά. Εκεί λίγο πριν την επίσημη έναρξη της Γιορτής το σύνολο Κρουστών έδωσε μια διαφορετική ‘νότα’ και δίκαια κέρδισε τις εντυπώσεις . Ακολούθησαν οι Rock μπάντες του Ωδείου που διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι αργά προκαλώντας αίσθηση με το πολύ καλό επίπεδο μουσικής κατάρτισής τους.

Οι υπεύθυνοι του ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ανανέωσαν το ραντεβού με το φιλόμουσο κοινό της Καρδίτσας στις επόμενες εκδηλώσεις του Ωδείου (που σημειωτέον θα είναι αρκετές και εξίσου εντυπωσιακές) .

Προηγούμενο άρθρο Οι Σοφαδίτες της Μαγνησίας ενισχύουν το πρόγραμμα διανομής τροφίμων που υλοποιεί ο Δ. Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Η παιδική χορωδία «Ευθυμιάδη» θα ψάλει τα εγκώμια στον Μητροπολιτικό μας Ναό