Ειδήσεις

Ανοιχτή επιστολή του υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ. Γιώργου Κωτσού στους πολίτες του Ν. Καρδίτσας


Αγαπητές φίλες/Αγαπητοί φίλοι,

Τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες λόγω των αλλοπρόσαλλων πολιτικών επιλογών της απερχόμενης κυβέρνησης, η οποία διέψευσε όλες τις προσδοκίες των Ελλήνων όμως, ο καιρός έφτασε!

Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου μπορούμε να αλλάξουμε πορεία!

Επιβάλλεται όλες και όλοι να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες και να ασκήσουμε το υπέρτατο δημοκρατικό μας δικαίωμα, αυτό της ψηφοφορίας στις εθνικές εκλογές της χώρας μας.

Ξέρω ότι είστε απογοητευμένοι από την πολιτική και τους πολιτικούς, που λένε πολλά και κάνουν ελάχιστα.

Ξέρω ότι η κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας, οδηγεί πολλούς συμπολίτες σε αποφάσεις μετανάστευσης στο εξωτερικό, ευελπιστώντας σε κάτι καλύτερο, ενώ κοινή είναι η διαπίστωση ότι η διαφθορά, οι βολεμένοι «ημέτεροι» και οι προβληματικές πολιτικές, αποτελούν καθημερινή πρακτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχει όμως τρόπος η χώρα να ξανασταθεί στα πόδια της, να ξαναλειτουργήσει κανονικά και ο λαός μας να αρχίσει να πιστεύει και πάλι στις αξίες και στις ανεξάντλητες δυνατότητές του.

Είναι ο δρόμος της κοινής λογικής, της ευθύνης και της αλήθειας.

Τον δρόμο αυτό θέλει να ακολουθήσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, με μεθοδικότητα και συγκεκριμένους στόχους, έχοντας ολοκληρωμένο πρόγραμμα με ρεαλιστικές λύσεις.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, δουλεύοντας σκληρά με σύνεση και αποτελεσματικότητα, στη βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου διακυβέρνησης και ανάπτυξης.

Η απάθεια και η αποχή είναι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι της δημοκρατίας, καθώς επιτρέπουν στις μειοψηφίες να προωθούν τις ιδεοληπτικές τους αγκυλώσεις, αντίθετες προς στο κοινό αίσθημα.

Φίλες και φίλοι,

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, και την τιμή που μου έκανε να στηρίξω κι εγώ με την υποψηφιότητά μου το πρόγραμμαΝΙΚΗΣ της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Γεννήθηκα, έζησα και δούλεψα στην Καρδίτσα. Για είκοσι χρόνια υπηρέτησα επιτυχώς την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δήμαρχος, με συνέπεια και εντιμότητα, έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας, κάνοντας πολλά έργα προκειμένου τα παιδιά μας να είναι περήφανα για τον τόπο τους.

Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΧΗ, η μάχη των απλώνανθρώπων που μοχθούν για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Η εμπειρία και οι γνώσεις που έχω αποκτήσει από τη μέχρι τώρα πορεία μου, μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά  στην επιτυχία της νέας προσπάθειας ανόρθωσης της Ελλάδας μας.

Είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση και αυτή η αποφασιστικότητά μου πηγάζει από όλες και όλους εσάς που μου εμπιστευτήκατε τις τύχες σας τα προηγούμενα χρόνια. Πάντα θα είμαι δίπλα σας, διότι η Καρδίτσα μας αξίζει το καλύτερο και θα το έχει.

Πιστεύω ακράδαντα στην ουσιαστική άσκηση της πολιτικής και στις ρεαλιστικές λύσεις, διότι μόνον έτσι αντιμετωπίζονται πραγματικά τα προβλήματα και σας διαβεβαιώνω ότι η αγνή σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε «χτίσει» μεταξύ μας, αποτελεί το βασικό πρόκριμα του νέου πολιτικού εγχειρήματός μου.

Στις ερχόμενες εθνικές εκλογές θέτω στην κρίση σας την πρόθεσή μου να δώσω στην επόμενη Βουλή πολλές και δυνατές μάχες για το μέλλον του Νομού Καρδίτσας και της χώρας μας!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΑΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ!

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί και να ψηφίσουμε με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα, να αποφασίσουμε θετικά για τη χώρα και την Καρδίτσα μας.

 

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ

ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ  ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ

ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παν/μιο Θεσσαλίας: Θερινό Εργαστήρι Πηλίου
Επόμενο άρθρο Εσπερίδα του ΤΕΕ για την καινοτομία στα Βαλκάνια