Ειδήσεις

Ανοιχτή ημερίδα του ΤΕΙ Θεσσαλίας


Το εργαστήριο ELL (Entrepreneurship Living Lab) του ΤΕΙ Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών, διοργανώνει ανοιχτή ημερίδα με θέμα “Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΝΤΩΝ – ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ” το Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 9:30 – 12:30 στο χώρο του εργαστηρίου.
Όσοι έχουν αυτό το ρόλο ή θέλουν να ενημερωθούν πριν τον αναλάβουν καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στα email blanas@teithessaly.gr, blanas@gmail.com είτε στα τηλέφωνα 2410684343, 6945898835 είτε στην ιστοσελίδα του facebook ThessalyDementiaCare.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουμε για το δίκτυο υποστήριξης που επιθυμούμε όχι μόνον με τους γιατρούς και νοσοκόμους αλλά με όποιον άλλο μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Κύριο πρόβλημα ειναι η εύρεση, επιλογή και αξιολόγηση δεύτερων εκτός μελών της οικογένειας φροντιστών. Υπάρχουν και άλλα. Αν υπήρχαν ξενοδοχεία που είχαν κατάλληλη οργάνωση θα μπορούσαμε να πηγαίναμε διακοπές με τους ασθενείς μας χωρίς να φέρουμε όλο το φορτίο μόνοι μας. Το ίδιο και σε άλλου είδους επιχειρήσεις. Στα αρχικά στάδια δεν είναι μόνο ο γιατρός και ο φαρμακοποιός, είναι ίσως ο μπακάλης, ο μανάβης αλλά και η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΔΕΥΑ. Κρίσιμη είναι η επέκταση των ΚΑΠΗ σε ΚΗΦΗ. Και άλλα πολλά.

Στόχος μας να ζήσουμε μια πλήρη ποιοτική ζωή και εμείς και οι άνθρωποί μας.

 

Προηγούμενο άρθρο O Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα στον ΣΘΕΒ
Επόμενο άρθρο Συνάντηση με γυναικείους συνεταιρισμούς