Ανταποκρίθηκε ο κόσμος στην εκδήλωση της Π.Ε. Καρδίτσας για το ελληνικό τραγούδι


Η απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λιμνών 2013 με τίτλο «Αναδρομή στο Ελληνικό Τραγούδι» με τον Πασχάλη Τόνιο, την Ελένη Πέτα, τον Γρηγόρη Βαλτινό και τη Μαριάννα Ζάχου χαροποιεί ιδιαίτερα την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, η οποία ήταν οργανωτής και εμπνευστής αυτής της ιδέας και ευχαριστεί ιδιαίτερα τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Ήταν μια αυστηρή επιλογή από αγαπημένα τραγούδια (με διάθεση ΑΝΑΤΑΣΗΣ), τραγούδια που πέρασαν από γενιά σε γενιά και ακούγονται ακόμη στις εκφράσεις της καθημερινής μας ζωής, με ιστορικό, κοινωνικό, ερωτικό περιεχόμενο, αυτά που στιγμάτισαν και σφράγισαν τη μουσική μας παράδοση και αποτελούν σήμερα τον κλασικό κορμό του Ελληνικού Τραγουδιού.

Όπως τόνισε ο ερμηνευτής-συνθέτης Πασχάλης Τόνιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Τσιάκος πιστεύοντας στον πολιτισμό δικαιώνεται η επιλογή του από τη θερμή υποδοχή των συμπολιτών μας, όπου ο πολιτισμός πέρα από τον σημαντικό ρόλο που παίζει στο πνεύμα και την ψυχή μας αναδεικνύει και κρατάει στην επιφάνεια την πολιτιστική δραστηριότητα στη γενικότερη περιοχή μας. Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου καθιστά το φετινό φεστιβάλ επιτυχημένο, με θετικό πρόσημο για όλους μας. Για τους πολίτες, για τους καλλιτέχνες και για τους αιρετούς που προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό στηρίζοντας έτσι μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Προηγούμενο άρθρο Πέρας αρδευτικής περιόδου
Επόμενο άρθρο Έως 31 Αυγούστου η καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ