Ειδήσεις

Απάντηση στον κ. Ηλία Χατζή – Του Φώτη Κάια


Διάβασα με ενδιαφέρον το πρόσφατο δημοσίευμά σας με το οποίο κατηγορείτε τον δήμαρχο Σοφάδων για αδιαφορία όσον αφορά την τραγική κατάσταση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δασοχωρίου. Σας σέβομαι ως άνθρωπο και αθλητικό παράγοντα του νομού μας αλλά επιτρέψτε μου να σας επισημάνω ότι είστε άδικος.

Αν έχει κάτι να επιδείξει η παρούσα δημοτική αρχή είναι η σειρά με την οποία προωθεί τα θέματα του τόπου. Όλα τα έργα εκτελούνται με απόλυτη ιεραρχία και προτεραιότητα. Ήδη, μέσα σε 4 χρόνια, η δημοτική αρχή κατόρθωσε να δημοπρατήσει 9 ολόκληρα έργα. Το ένα μάλιστα έχει κιόλας τελειώσει. Απλά, δεν έφτασε ακόμα η σειρά του Δασοχωρίου. Ε, μη ζητάτε να γίνουν όλα αμέσως!!!

Που να το φανταζόταν ο δήμαρχος ότι ένα τόσο μικρό χωριό σαν το Δασοχώρι θα έφτανε να πρωταγωνιστήσει στο τοπικό πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής κι ότι θα έβγαινε εκτεθειμένος!!!

Σας ενημερώνω επιπλέον κ. Χατζή ότι εδώ και 3 μήνες περίπου υπάρχουν επιστολές παραίτησης του Προέδρου του ΔΟΠΑΠΣ που έχει και την ευθύνη των γηπέδων του Δήμου. Τα γραφεία του ΔΟΠΑΠΣ στεγάζονται στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Σοφάδων. Ξέρετε πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτάσουν οι επιστολές στο γραφείο του δημάρχου που βρίσκεται στο 2ο όροφο; Ίσως, ακόμα να μην έφτασαν αφού ο ΔΟΠΑΠΣ συνεχίζει να παραμένει χωρίς Πρόεδρο.

Καλό θα ήταν λοιπόν πριν προσπαθήσετε με τα γραφόμενά σας να δημιουργήσετε εμπόδια στο έργο της δημοτικής αρχής να ενημερωθείτε καλύτερα. Γιατί δεν μπήκατε στον κόπο να ρωτήσετε στα διπλανά χωριά, στην Άμπελο και το Μελισσοχώρι, για να μάθετε πόσα έχει κάνει η δημοτική αρχή για να κρατήσει όρθιες και ζωντανές τις ομάδες αυτών των χωριών; Ρωτήστε επίσης και για τις ομάδες στην Ανάβρα, στην Αχλαδιά, στην Πασχαλίτσα, στην Κυψέλη, στο Μασχολούρι…!!! Γιατί δεν ρωτάτε και για τα έργα στο δημοτικό στάδιο Σοφάδων που ήταν κλειδωμένο επί τρία ολόκληρα χρόνια «λόγω εκτέλεσης εργασιών»;;; Μην βιάζεστε λοιπόν. Για όλους φροντίζει η δημοτική αρχή. Θα ‘ρθει και η σειρά του Δασοχωρίου αλλά και των άλλων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου

Σταματήστε λοιπόν κ. Χατζή ν αδικείτε το δήμαρχο. Ότι μπορεί κάνει. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους το «μεγάλο όραμά» του που πλέον παίρνει σάρκα και οστά σ ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου υλοποιώντας τους «λαγούς και τα πετραχήλια» που έταζε….

Του Φώτη Κάια, Δημοτικού Συμβούλου Σοφάδων, πρώην Αντιδημάρχου Σοφάδων

Προηγούμενο άρθρο Έκθεση με έργα αγιογραφίας του Ιωάννη Τρούκη
Επόμενο άρθρο Έως τις 30 Απριλίου οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους