Ειδήσεις

Απάντηση στον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Καρδίτσας της ΝΔ


Σχετικά με την επιστολή του Προέδρου της ΔΗΜ. ΤΟ Καρδίτσας της ΝΔ κ. Βασ. Φωτόπουλου, ο οποίος αναφέρεται στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Καρδίτσας, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Θέση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καρδίτσας, όπως εκφράστηκε πρόσφατα με δήλωση του Δημάρχου Φώτη Αλεξάκου, είναι ότι η αντίληψη περί εμπλοκής των κομμάτων στις Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι παρωχημένη και μας γυρίζει χρόνια πίσω.

Η αυτοδιοικητική παράταξη της Δημοτικής Αρχής, όπως και το 2014, έτσι και σήμερα, θα συνεχίσει την προσπάθειά της με ανεξάρτητη πρόταση, η οποία έχει σαν επίκεντρο τον Δημότη. Το γεγονός ότι τον τρόπο που εργάστηκε και τα αποτελέσματα που πέτυχε και συνεχίζει να επιτυγχάνει καθημερινά ασπάζονται ολοένα και περισσότεροι Δημότες από όλο το πολιτικό φάσμα, αποτελεί για εκείνη τιμή και μεγαλώνει την ευθύνη της.

Όσοι συμπορεύτηκαν και θα συμπορευτούν στο μέλλον σ’ αυτή την προσπάθεια, δεν αποκηρύσσουν τα κόμματα, τα τιμούν και ο καθένας επιλέγει αυτό που προτιμά στις Εθνικές Εκλογές. Δεν επιτρέπουν όμως σε κανένα κόμμα να παρεμβαίνει στην λειτουργία τους ως Αυτοδιοικητική ομάδα. Οι αποφάσεις πάντα λαμβάνονταν με διάλογο και δημοκρατία αποκλειστικά από την ομάδα και αυτό θα συνεχιστεί στο μέλλον.

Αντιθέτως, αμιγώς κομματικό χαρακτήρα έχει η υποψηφιότητα του κ. Βασ. Τσιάκου, η οποία μάλιστα επιβλήθηκε από την κεντρική διοίκηση του κόμματος της ΝΔ παρά την αντίθετη θέση και πρόταση της τοπικής ΝΟΔΕ, ενδεικτικό μιας ξεπερασμένης αντίληψης κομματικής κηδεμονίας της Αυτοδιοίκησης που δεν εκφράζει την παράταξη της Δημοτικής Αρχής.

Προφανώς από αυτή την αντίληψη διακατέχεται και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Καρδίτσας της ΝΔ, ο οποίος για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα, δεν διστάζει να «αδειάσει» με την στάση του και τον πρώην Δήμαρχο κ. Κων. Παπαλό, του οποίου επί σειρά ετών υπήρξε στενός συνεργάτης. Αυτή η συμπεριφορά καταδεικνύει και την αξιοπιστία του γράφοντα και των γραφομένων του.

Προηγούμενο άρθρο Αστυνομικό Μουσείο: Οι νέοι επισκέπτες μας από τη Λεμεσό
Επόμενο άρθρο Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας για την απώλεια του Στέφανου Καραμήτρου