Ειδήσεις

Απάντηση του Προέδρου της Τ.Κ. Μουζακίου κ. Πούπη στο σύμβουλο της μειοψηφίας


Η φράση «Αιδώς Αργείοι» ταιριάζει απόλυτα στον τοπικό σύμβουλο του Μουζακίου κ. Αχιλλέα Καταραχιά διότι κατά πρώτον δεν αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουμε να κρατήσουμε την πόλη του Μουζακίου καθαρή και κατά δεύτερο ο ίδιος παρανομεί κατάφωρα χωρίς να υπολογίζει το κοινό συμφέρον με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των ατομικών του συμφερόντων.

Αναφορικά με την καθαριότητα στο Μουζάκι θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες μας και το αναγνωστικό σας κοινό, ότι στα σημεία που φωτογράφισε ο κ. Καταραχιάς τα χόρτα έχουν κοπεί μέχρι τώρα δύο φορές ενώ οι εργάτες δουλεύουν ακατάπαυστα προκειμένου να κρατήσουν την πόλη καθαρή, τη στιγμή μάλιστα που ελάχιστοι ιδιοκτήτες οικοπέδων καθαρίζουν από μόνοι τους την περιουσία τους.

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό για τον κ. Καταραχιά να κάνει αναφορά στην καθαριότητα όταν ο ίδιος δεν έχει βοηθήσει προς αυτή  την κατεύθυνση  παρότι του ζητήθηκε και η δική του συνδρομή.

Και για να κατανοήσουν οι αναγνώστες σας και οι δημότες μας πως αντιλαμβάνεται ο κ. Καταραχιάς το κοινό συμφέρον παραθέτουμε δύο φωτογραφίες όπου απεικονίζονται κατά πρώτον μία παράγκα ιδιοκτησίας του, μπροστά από το κατάστημά του πάνω στο οδόστρωμα καταστρατηγώντας κάθε έννοια νομιμότητας με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των ατομικών του συμφερόντων, δίνοντας έτσι το κακό παράδειγμα και σε άλλους συμπολίτες μας. Κατά δεύτερον παρκάρει προκλητικά το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο καταδεικνύοντας μ’ αυτό τον τρόπο την αντίληψη που έχει ο κ. Καταραχιάς για τα κοινό συμφέρον του Δήμου και του Μουζακίου.

Τον καλούμε άμεσα να συμμορφωθεί ο ίδιος και κατόπιν να κάνει παρατηρήσεις.

 

Με τιμή

Νίκος Πούπης

Πρόεδρος Τ.Κ. Μουζακίου

Προηγούμενο άρθρο Πανηγυρικά ολοκληρώθηκαν τα 49α Καραϊσκάκεια
Επόμενο άρθρο Μια ξεχωριστή ημέρα για τους νέους του Κέντρου Ορίζοντες