Ειδήσεις

Αποκατάσταση φθορών στο οδικό δίκτυο της πόλης της Καρδίτσας


Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες παρεμβάσεις αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος, (λακούβες, τομές) σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της πόλης.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνος Ξυλομένος επέβλεψε τις εργασίες των μηχανημάτων του Δήμου Καρδίτσας και του προσωπικού, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για παρεμβάσεις που θα συνεχιστούν, ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Για το σκοπό αυτό από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου έχει γίνει μια συνολική καταγραφή των φθορών τόσο στον αστικό ιστό της πόλης, όσο και περιφερειακά. Σ’ αυτή την προσπάθεια παρακαλούνται να συμβάλουν και οι δημότες αναφέροντας σχετικά προβλήματα φθορών στο τηλέφωνο 2441076000, προκειμένου να καταγραφούν, για να συμπεριληφθούν στο έργο αποκατάστασης που επεξεργάζεται η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου και πρόκειται να δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα με στόχο τη συνολική  και κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντιμετώπιση  του προβλήματος.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον νέο Διοικητή της 110 Πτέρυγας Μάχης
Επόμενο άρθρο Εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων