Αποκαταστάθηκαν κατολισθήσεις σε οδικούς άξονες της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας


Το έργο της οδικής αποκατάστασης καταπτώσεων στο δρόμο Καρδίτσας – Μεσενικόλα, επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ Βασίλης Τσιάκος. Ο κ Τσιάκος επιθεώρησε το σημείο όπου έγιναν εργασίες διαπλάτυνσης και διαμόρφωσης, επικίνδυνης στροφής πριν τον  Μεσενικόλα και στη συνέχεια συνομίλησε με τους κατοίκους. Όπως τους διαβεβαίωσε οριστική επίλυση των κατολισθήσεων και καταπτώσεων, που κατά καιρούς εμφανίζονται στο συγκεκριμένο σημείο, θα υπάρξει με το έργο που προωθεί η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, προϋπολογισμού 35.000 ευρώ περίπου. Το έργο προβλέπει κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, καθώς και αποστραγγιστικών δικτύων για τα υπόγεια νερά.

Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε το δρόμο Κρυοπηγής – Ανθοχωρίου – Κερασιάς, ο οποίος το χειμώνα υπέστη μεγάλες ζημιές, λόγω κατολισθήσεων. Στον οδικό άξονα υπήρξε πλήρης αποκατάσταση, με εργασίες παρέμβασης και νέο ασφαλτοτάπητα. Κατά την επίσκεψη του ενημερώθηκε από τον εργολάβο, ο οποίος είπε πως το έργο έχει πλήρως ολοκληρωθεί και εκκρεμεί μόνο η διαγράμμιση της οδού, που σύντομα θα γίνει και αυτή.

Ο κ Τσιάκος στο τέλος των επισκέψεων του δήλωσε πως στόχος της αντιπεριφέρειας Καρδίτσας και κατόπιν σχετικής παρότρυνσης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού, είναι η συνεχής παρουσία και ενασχόληση με τα προβλήματα των πολιτών. «Στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη και στα προβλήματα του, γιατί αυτόν καλούμαστε να υπηρετήσουμε» κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης.

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Απλά μαθήματα επιβίωσης στον καύσωνα