Αποκριάτικο πάρτυ και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:00 π.μ., στον παιδότοπο Kinder Garden το αποκριάτικο ξεφάντωμα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (A.K.A.K.) & του ΑΣΚ Ολυμπιακός.

Χορός, κέφι, καλή διάθεση και η μεγάλη όρεξη για ξεφάντωμα περίσσευαν!!! Ο παιδότοπος κατακλείστηκε από μικρούς και μεγάλους που ντύθηκαν με τα αποκριάτικά τους και χόρευαν στο ρυθμό που έδιναν οι προπονητές της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός υπό τους ήχους της latin μουσικής.

Τα δύο (2) φλουριά, που αντιστοιχούσαν σε μία ετήσια συνδρομή το καθένα αξίας 200 ευρώ, τα κέρδισαν ο Μάριος Κοκκαλάρας από πλευράς Α.Κ.Α.Κ. και η Γκέκα Ολυμπία από τον ΑΣΚ Ολυμπιακός. Το φλουρί της πίτας των Δ.Σ. και των προπονητών έπεσε στο κομμάτι του Χριστού.

Στον χαιρετισμό, που απεύθυναν από κοινού η Α.Κ.Α.Κ. και ο ΑΣΚ Ολυμπιακός, τονίστηκαν τα  σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε και ευχαρίστησαν όλα τα παιδιά και τους γονείς τους για τις προσπάθειες και τις θυσίες που καταβάλουν καθημερινά για να υπηρετήσουν το άθλημα της κολύμβησης.

Ιδιαίτερα τόνισαν την συνολική προσπάθεια των δύο συλλόγων η οποία έδωσε σάρκα και οστά στην κολυμβητική συνεργασία, της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & του ΑΣΚ Ολυμπιακός. Αποδείχθηκε έμπρακτα ότι όταν τα μικροσυμφέροντα κάνουν στην άκρη τότε μπορεί να υπάρξει συνένωση των συλλόγων με σκοπό το καλό της κολύμβησης στην Καρδίτσα. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι στην Καρδίτσα υπάρχουν πάρα πολλοί κολυμβητικοί σύλλογοι.

Επίσης, εστίασαν στην ανάγκη εξειδίκευσης των προπονητών διότι η κολύμβηση πρέπει να διδάσκεται από εξειδικευμένους προπονητές απόφοιτους της Γυμναστικής Ακαδημίας και με ειδικότητα στην κολύμβηση. Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός είναι οι μοναδικοί στο χώρο με τόσους εξειδικευμένους προπονητές.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας έγινε και η βράβευση των αθλητών-τριών που σήκωσαν ψηλά την κολύμβηση της πόλης μας κατά την περσινή περίοδο στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Τα αναμνηστικά απένειμε ο πολιτευτής, αθλητής και λάτρης του αθλητισμού, Αριστοτέλης Τσόγκας. Οι αθλητές που τιμήθηκαν είναι:

  1. Αθανάσιος Γκούγκλιας, για την κατάκτηση αργυρού μεταλλίου στα 200μ., του χάλκινου μεταλλίου στα 50μ. και της 4ης θέσης στα 100μ. διπλά πέδιλα παίδων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής κολύμβησης.
  2. Χριστίνα Τσαπράζη, για την κατάκτηση της 6ης θέσης στα 100μ. πρόσθιο Νεανίδων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Κολύμβησης.
  3. Βασιλάκος Θωμάς – Ραφαήλ, για την κατάκτηση του ορίου και τη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.
  4. Γκορίλα Μάρθα, για την κατάκτηση του ορίου και τη συμμετοχή της στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών Κολύμβησης.
  5. Ζαρκαδούλα Άρτεμις, για την κατάκτηση του ορίου και τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.
  6. Καλογεράκης Γιώργος, για την κατάκτηση του ορίου και τη συμμετοχή του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών Κολύμβησης.
  7. Κοκκαλάρας Μάριος, για την κατάκτηση του ορίου και τη συμμετοχή του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών Κολύμβησης.
  8. 8. Μπαλακτσή Ροδάνθη-Χριστίνα, για την κατάκτηση του ορίου και τη συμμετοχή της στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών Κολύμβησης, καθώς και για την πρόκρισή της στους τελικούς του σχολικού πρωταθλήματος.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως οι εγγραφές συνεχίζονται για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με τις χαρές της κολύμβησης, μία από τις πιο ευχάριστες δραστηριότητες για κάθε παιδί, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός και φυσικά μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει κυρίως την αγάπη και τη φροντίδα για το παιδί. Πληροφορίες-εγγραφές καθημερινά 16:00-21:00 καθώς και στις ώρες χρήσης της μικρής πισίνας στα γραφεία της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακού. Τηλ.:2441074755 & 2441047233.

Προηγούμενο άρθρο «Jimmy's Hall» στην Κιν\κη Λέσχη Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγνώμης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Κων/νου & Ελένης