Απονομή των χορηγιών – Στους 36 νέους φοιτητές – μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας – που μετέχουν στο πρόγραμμα ΣΠΟΥΔΑΖΩ


Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας ΣΥΝ.Π.Ε θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 29/09/2012, ώρα 10:00 π.μ. στον ημιώροφο του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ,  ειδική εκδήλωση για την απονομή των χορηγιών στους 36 νέους φοιτητές – μέλη της – που μετέχουν στο πρόγραμμα ΣΠΟΥΔΑΖΩ.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας ΣΥΝ.Π.Ε., αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξη της στην τοπική κοινωνία και τα μέλη της, εγκαινίασε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα χορηγιών. Δημιούργησε το πρόγραμμα «ΣΠΟΥΔΑΖΩ» μέσω του οποίου  Τράπεζα χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ μία συνεταιριστική μερίδα και επιδοτεί κάθε νέο φοιτητή/ρια – μέλος της – με το ποσό των   400 €  για την κάλυψη των πρώτων εξόδων.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας 18 χρόνια τώρα βρίσκεται στο πλάι όλων των Καρδιτσιωτών. Λειτουργεί σαν μοχλός ανάπτυξης και προόδου, δίνοντας σε όλες τις περιοχές του Νομού προστιθέμενη αξία, δημιουργώντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας.

 

 

Με τιμή,

Μπούκης Γεώργιος

Πρόεδρος ΔΣ.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νίκος Μιχαλάκης: Τα κέντρα πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας μπορούν όχι μόνο να είναι βιώσιμα αλλά και να αναπτυχθούν
Επόμενο άρθρο Πρόσκληση συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου