Αποτελέσματα 5ης Αγωνιστικής στο Τάβλι


Η εξαιρετική κατάσταση του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΟΥΤΣΟΥ συνεχίζεται και το 2015 καθώς κέρδισε την 5η αγωνιστική που έγινε την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στο καφέ ‘MERCATO’ αφήνοντας στην δεύτερη θέση με 3 νίκες τους ΑΝΤΩΝΑΚΗ Ν, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Η, ΦΕΡΦΥΡΗ Α, ΒΑΓΕΝΑ Ν, ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ Α, ΚΑΤΟΠΗ Γ και ΣΚΡΙΜΠΩΝΗ Β.

Ο Τρικαλινός γιατρός, που έχει το απίστευτο ποσοστό με 19 νίκες σε 20 αγώνες, καλπάζει στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, έχοντας αποσπαστεί κατά πολύ από τους υπόλοιπους. Πρέπει να σημειώσουμε την μεγάλη παρουσία κυρίως νέων παιχτών που αποτέλεσε ρεκόρ συμμετοχής για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το νέο μας ραντεβού είναι για την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο “ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΑΤΙ” ( πλατεία Πλαστήρα) και ώρα 10:30 το πρωί όπου θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, θα πραγματοποιηθεί η 1η Γενική Συνέλευση και Εκλογές του ομίλου μας και θα γίνει η 1ος προκριματικός – από τους 4ις γύρους – του Κυπέλλου (προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέχετε στον λογαριασμό μας στο διαδίκτυο  https://www.facebook.com/tavli.karditsa.backgammon 

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΒΛΙ σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ και ΤΥΧΗ.

Προηγούμενο άρθρο Σκέψεις και εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΕΛΜΕ
Επόμενο άρθρο Πού χρειάζονται αλυσίδες στο Ν. Καρδίτσας