Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά


Την Τρίτη το βράδυ συνεδρίασε στο δημοτικό κατάστημα Ιτέας το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, στην τελευταία τακτική του συνεδρίαση για το 2011, όπου συζήτησε και αποφάσισε μεταξύ άλλων και για τα παρακάτω θέματα:

1. Αποδέχτηκε το ποσό των 77.457 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών, (Γ’ δόση ΣΑΤΑ 2011) και έκανε δεκτή την σχετική αναμόρφωση του προϋπολογισμού και τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος έργων.

2. Ενέκρινε την απόφαση 36/2011 του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΠΑΠΑΠ) που αφορά την αναμόρφωση του προϋπολογισμού. Επίσης, ενέκρινε το Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων του οικονομικού έτους 2012 του ΔΟΠΑΠΑΠ, καθώς και τον προϋπολογισμό εσόδων – εξόδων του ΔΟΠΑΠΑΠ για το 2012.

3. Ενέκρινε τον 1ο Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα του έργου «Ασφαλτοστρώσεις αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων» του δήμου Παλαμά.

4. Ενέκρινε το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής των έργων: «Πλακόστρωση τμήματος της πλατείας Εθνικής Αντίστασης και Εργατικών Κατοικιών», «Πλακόστρωση κοινόχρηστου χώρου στον Παλαμά», «Αναπλάσεις στα Δ.Δ. Γοργοβιτών, Αγίου Δημητρίου, Κοσκινά και Καλυβακίων», «Επισκευή κοινοτικού καταστήματος Βλοχού».

5. Ενέκρινε τον απολογισμό έτους 2010 του ΔΝΠΔΔ «ΚΑΠΗ δήμου Παλαμά».

6. Ελήφθη απόφαση για εκμίσθωση των γεφυροπλαστιγγών στην έδρα του δήμου και στις τοπικές κοινότητες για το έτος 2012.

7. Ενέκρινε τη χορήγηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου σε κατάστημα «καφετέρια» που βρίσκεται στην τ.κ. Μαραθέας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ασημίνα Σκόνδρα: Μήνυμα για το νέο έτος
Επόμενο άρθρο Η Φιλαρμονική τα… έψαλλε στο δήμαρχο!