Απόστολος Κολοκύθας : Οι ενστάσεις κατατέθηκαν


Ενημερώνω τους πολίτες ότι κατέθεσα στην Αποκεντρωμένη διοίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας δύο ενστάσεις επί αποφάσεων που πάρθηκαν στο Δημοτικό Συβούλιο της Καρδίτσας και για τις οποίες θεωρώ ότι είναι σε λάθος κατεύθυνση.

Οι ενστάσεις

1η Ένσταση: Ζητώ την ακύρωση της ΑΠΟΦΑΣΗΣ 182 με θέμα “καθορισμός τέλους για την περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων ζώων”.

Η απόφαση αυτή είναι από την αρχή ως το τέλος παράνομη και πρέπει να απορριφθεί όπως απορρίφθηκε και η πρώτη απόφαση 14 που ακυρώθηκε από την περιφέρεια με δική μου ένσταση.

Θεωρώ ότι η απόφαση θα ακυρωθεί ξανά μιας και η παράγραφος 1 του άρθρου 9 του ν. 4039/2012 αναφέρουν μια σειρά πραγμάτων που δεν πληρεί ο δήμος καρδίτσας, αλλά ούτε ο Φιλοζωικός που δεν διαθέτει άδεια εγκαταστάσεων οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως Νταχάου από την εφημερίδα, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ.

2η Ένσταση: Ζητώ επίσης την ακύρωση της ΑΠΟΦΑΣΗΣ 130 με θέμα εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στο δήμο Καρδίτσας.

Θεωρώ ότι η απόφαση πρέπει να ακυρωθεί μιας και ο νόμος είναι σαφείς και ο δήμος Καρδίτσας δεν έχει το απαιτούμενο ειδικευμένο προσωπικό για την εφαρμογή του νόμου και εναποθέτει την εφαρμογή του σε υπαλλήλους που δεν έχουν το δικαίωμα να βεβαιώνουν κλήσεις και να κάνουν παρατηρήσεις στους πολίτες για την συμπεριφορά τους.

Το θέμα αυτό αναλύει σχετικά και η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Πιστεύω ότι και η απόφαση αυτή θα απορριφθεί.

 

Απόστολος Κολοκύθας

Δημότης Δήμου Καρδίτσας

Στέλεχος κόμματος ΤΕΛΕΙΑ

 

Προηγούμενο άρθρο Έργα, μελέτες και δράσεις συνολικού προϋπολογισμού 6,2 εκατ. ευρώ
Επόμενο άρθρο Συνέδριο με θέμα «Διείσδυση του φυσικού αερίου»