Από πότε η νομιμότητα και η πειθαρχία είναι τραμπουκισμός


  Παρατηρήθηκε όψιμο «ενδιαφέρον» από την Γραμματεία του Π.Α.Μ.Ε, θαρρείς πως μόνο η Γραμματεία αυτού ενδιαφέρεται για τον εργαζόμενο και για κάθε εργασιακή νομιμότητα.

Είναι πασιφανής η προσπάθεια της Γραμματείας του Π.Α.Μ.Ε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,  να δικαιολογήσει τα τιμολόγια τα οποία η προηγούμενη Δημοτική Αρχή πλήρωνε με χρήματα του Καρδιτσιώτη δημότη για λογαριασμό του δίχως νόμιμες αποφάσεις.

Στην προσπάθεια τους αυτή μπαίνουν σε φαντασιώσεις και σε ανύπαρκτα ζητήματα, ψευδή, συκοφαντικά και λαϊκισμού. Και αν τους ενοχλεί η άλλη τάξη των πραγμάτων της διαφάνειας, της νομιμότητας, της υπεύθυνης στάσης του Προέδρου της ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε είναι κάτι που με αφήνει παντελώς αδιάφορο.

Σ’ότι έχει σχέση με τον μύθο της καταγγελίας θα κληθούν από εκεί που τους αρμόζει και τους πρέπει.

Στο συμβάν για το οποίο αναφέρονται και καταγγέλουν δημόσια υπάρχουν αδιάψευστοι μάρτυρες  οι οποίοι είναι συνάδελφοι και μέλη του Δ.Σ της ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε και συγκεκριμένα ο κ. Τάντος Μιχάλης καθώς και εργαζόμενοι του Παυσιλύπου, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή παρευρίσκονταν στο χώρο του συμβάντος και διαπίστωσαν τις παρατηρήσεις μου και μόνο προς τον συγκεκριμένο εργαζόμενο. Βέβαια η οριστική απόφαση του όλου θέματος, διότι χρήζει το ανάλογο ενδιαφέρον και προσοχή, ύστερα από πρότασή μου, θα παρθεί οριστικά και τελεσίδικα από το Δ.Σ της ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε.

Οι κύριοι του ΠΑΜΕ ας ανατρέξουν και δε θα δυσκολευτούν καθόλου να το ανακαλύψουν, σε άλλες εποχές και διοικήσεις άλλων ημερών, όπου επικρατούσε άλλη λογική και φιλοσοφία, εκεί όπου ξοδεύονταν άσκοπα και αλόγιστα χρήματα των  Καρδιτσιωτών συμπολιτών μας, εκπληρώνοντας κομματικές τους υποχρεώσεις και μάλιστα το επαναφέρω για άλλη μια φορά και απαντήσεις δεν λαμβάνω,  δίχως νόμιμες αποφάσεις Διοικητικών  Συμβουλίων.

Αρκετά απ’ αυτή την λογική των «εργατοπατέρων»

Είμαι και θα παραμείνω σε άλλη αντίληψη, αυτής της απόλυτης πειθαρχίας και της απόλυτης νομιμότητας αποφάσεων   του Διοικ.Συμβουλίου.

Η περίοδος της ανεκτικότητας τελείωσε και η ανάληψη των ευθυνών απ’όπου και αν προέρχεται θα επικρατήσει.

Είναι απόλυτα βέβαιο πως θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο ενδιαφέρον και υπευθυνότητα απέναντι στον τομέα ευθύνης που έχω αναλάβει και υπόσχομαι την προάσπιση των συμφερόντων της επιχείρησης και των εργαζομένων, εκθέτοντας όσους υπηρετούν παρασκήνια και άλλους τρόπους  αντίληψης διοίκησης.

Κάθε σωστός και υπεύθυνος εργαζόμενος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί απεναντίας τυγχάνει της απόλυτης στήριξης,  σε αντίθετη περίπτωση όμως θα αποδίδονται και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις τις οποίες επικυρώνει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Έχω μάθει να διαχωρίζω τους ρόλους και τις υποχρεώσεις μου και όσο και  αν κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν την αυτοδιοικητική μου με την πολιτική μου ενασχόληση,  θα τους εκθέτω μόνιμα δίχως να ακολουθώ την δική τους λογική.

Τώρα αν κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν εργαζόμενους οι οποίοι θα υπερβαίνουν τα εργασιακά τους καθήκοντα και υποχρεώσεις και θα δρουν ανεξέλεγκτα, δηλώνω πως είμαι εναντίον αυτής της λογικής μιας και είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσουν μια νέα παθητική και αρνητική περίοδο για την  ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε ,το περιουσιακό στοιχείο του Καρδιτσιώτη.

Θα με βρουν απέναντι τους και δηλώνω πως συνεχώς θα μάχομαι για κάτι διαφορετικό και πάνω απ’όλα το αυτονόητο δηλ. την προάσπιση του δημόσιου χρήματος και τα συμφέροντα των Καρδιτσιωτών.

 Δεν θα με πτοήσει και δε θα με λυγίσει κανένα κατεστημένο, κανένα παρασκήνιο, καμιά εκ του ασφαλούς κριτική απ’όπου και αν προέρχεται και στόχος μου ήταν και θα παραμείνει η διαφάνεια και η νομιμότητα στοχεύοντας στην θετική προσφορά απόδοσης και έργου.

                                                                                                   ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΞΥΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗ.Κ.Ε.Κ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥ Α.Ε

         

         

Προηγούμενο άρθρο Σήμερα η Έναρξη των Εκδηλώσεων στο Σμόκοβο
Επόμενο άρθρο Πλαζ Πεζούλας: Ένα ξεχωριστό ταξίδι στην απόλαυση