Ειδήσεις

Αργυρός Πανελληνιονίκης ο Άγγελος Κακαράντζας


Με μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Γ.Α.Σ. Πλαστήρα Καρδίτσας έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στης Σέρρες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των αγώνων για την πόλη της Καρδίτσας ήταν οι παλαιστές :

Παπακώστας Δημήτρης , στην κατηγορία των 60 κιλών , ο οποίος αν και ανήκε στην κατηγορία  παμπαίδων  πάλεψε μια παραπάνω ηλικιακή κατηγορία κάνοντας μια άριστη εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 5η θέση μέσα σε 28 αθλητές , πετυχαίνοντας 3 νίκες ,χάνοντας στον ημιτελικό  και μετέπειτα στο ρεμπεσάζ για την 3η – 5η θέση .

Κορδολέμης Παναγιώτης , στην κατηγορία των 110 κιλών ,ξεκίνησε καλά τους αγώνες πετυχαίνοντας 1 νίκη αλλά στην συνέχεια δεν κατάφερε να συνεχίσει αφού ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα του.

Μπαζάνης Μάκης ,στην κατηγορία των 71 κιλών , δεν κατάφερε να συνεχίσει στην διοργάνωση παρότι έκανε πολύ καλό ματς  χάνοντας στις λεπτομέρειες τον πρώτο αγώνα.

Κακαράντζας Άγγελος , ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατηγορία των 71 κιλών. Φλέρταρε με μία θέση στην ομάδα της Εθνικής Ελλάδος, πετυχαίνοντας 4 νίκες σε ισάριθμους συγκλονιστικούς αγώνες που τον έφεραν στον τελικό . Στον τελικό αντιμετώπισε τον περσινό πρωταθλητή και 2ο Βαλκανιονίκη Παίδων και έχασε στα σημεία, αφήνοντας υποσχέσεις για μελλοντικές διακρίσεις.

Οι προπονητές του Συλλόγου Παπαστεργίου Στέφανος και Λάππας Χρήστος είναι πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία των αθλητών και τους συγχαίρουν για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους.

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους εύχεται υγεία και μελλοντικές επιτυχίες.

 

Προηγούμενο άρθρο Ομιλίες της Πνευμονολογικής Κλινικής του Παν/μιου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Έξοδος για τους νέους του Κέντρου Ορίζοντες