Αρχίζει η αποκατάσταση της κατάπτωσης στο δρόμο Μουζακίου – Βραγγιανών στο ύψος της Οξυάς


 Αρχίζουν άμεσα, οι εργασίες για την αποκατάσταση της κατάπτωσης, που σημειώθηκε στο δρόμο Μουζάκι – Βραγγιανών λίγο πριν το χωριό Οξυά. Η κατάπτωση είχε ως αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία ενώ μια οικία της περιοχής, αποκόπηκε από την οδική πρόσβαση.   

 Ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος μετά από σχετική συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νο Αγοραστό και  συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, χθες  Τρίτη επισκέφθηκε το σημείο της κατάπτωσης, για να διαπιστώσει το μέγεθος του προβλήματος. Συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του ζήτησαν να παρέμβουν οι υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας για να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Αμέσως μετά κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες, έδωσε τις σχετικές οδηγίες για να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τεχνικών, μέχρι τέλους του μήνα, θα έχει αποκατασταθεί προσωρινά ο δρόμος και θα έχει δοθεί οδική πρόσβαση προς την οικία. Πάντως οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο σημείο όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης, θα δοθεί μετά τον Σεπτέμβριο, οπότε και αναμένεται να προχωρήσει το έργο «Βελτίωση ορεινού δικτύου». Το έργο προβλέπει μόνιμες παρεμβάσεις ώστε να αντιμετωπιστούν τα κατολισθητικά φαινόμενα, που κατά καιρούς εμφανίζονται στη περιοχή.

Προηγούμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Την ενίσχυση του προνοιακού συστήματος περίθαλψης και φροντίδας ατόμων με βαριές αναπηρίες»
Επόμενο άρθρο Κωτσός Γ.: 150 θέσεις πρότεινε ο Δήμος Μουζακίου στο πρόγραμμα Κοινωνικής Εργασίας