Ειδήσεις

Αρχίζουν αύριο τα Συμπόσια στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Ύστερα από διακοπή τριών  περίπου μηνών λόγω καλοκαιριού,  αρχίζουν τα συμπόσια στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας). Τα συμπόσια έχουν τον τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ, και σε αυτά αναπτύσσονται θέματα βιολογικής καλλιέργειας, περιβάλλοντος και υγείας. Πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη,. και παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου. Σε αυτά μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Το ξεκίνημα του 1ου συμποσίου της Φθινοπωρινής περιόδου θα γίνει αύριο Πέμπτη ώρα 7 μ.μ. και περιλαμβάνει βραδιά ρόκας, όπου θα ψηθούν  ρόκες  βιολογικής καλλιέργειας, παραγωγής Αγροκτήματος, με συνοδεία τσίπουρου ή κρασιού κατά περίπτωση. Θα γίνει συζήτηση για την ιστορία του καλαμποκιού και τις διάφορες χρήσεις  του, και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με θέματα αυτογνωσίας. Θα ακολουθήσουν προτάσεις για το πώς μπορεί να γίνει καλύτερο το πρόγραμμα μαθημάτων κάθε εβδομάδας και τι μπορεί να περιλαμβάνει.

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Οι προβολές στον Δημοτικό Κιν/γράφο για τη νέα εβδομάδα
Επόμενο άρθρο Ανάβαση του ΕΟΣΚ στο κακοτράχαλο Ντεληδήμι Αργιθέας