Αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ. στον Ελληνοϊταλικο Σύνδεσμο Φιλίας και Συνεργασίας


Λόγω μη απαρτίας οι εκλογές  θα επαναληφθούν την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στις 12:00 μ. για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Ελληνοϊταλικο Σύνδεσμο Φιλίας και Συνεργασίας Καρδίτσας.

Πάρα πολλοί νέοι επιστήμονες και επιχειρηματίες, φίλοι της Ιταλίας, (δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις σπουδάσει στην Ιταλία) μαζί με τους παλαιότερους που σπούδασαν στην Ιταλία, ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Ελληνοιταλικός Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας Καρδίτσας είναι από τους πλέον δραστήριους στην Ελλάδα και η συμβολή των Ιταλίδων που ζουν στο νομό μας είναι επίσης σημαντική.

Ο Ελληνοιταλικός Σύνδεσμος έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα σημαντικές παρεμβάσεις στην πνευματική, κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης και του Νομού με ημερίδες, αφιερώματα, προώθηση προϊόντων, τιμητικές εκδηλώσεις σε διαπρεπείς Ιταλούς και Έλληνες, με ενημερωτικές εκδηλώσεις για σπουδές στα Ιταλικά Πανεπιστήμια κ.α.

Αποτελεί δε μια συνεχή γέφυρα επικοινωνίας των φίλων της Ιταλίας στο Νομό Καρδίτσας με τη φίλη, γείτονα χώρα.

Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στο Δ.Σ. μπορούν μέχρι  την Κυριακή να καταθέσουν εγγράφως τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Συλλόγου, είτε αυτοπροσώπως, είτε ηλεκτρονικά, είτε με fax. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης τη Κυριακή 10 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στη Γραμματεία του Συλλόγου, Κολοκοτρώνη 38 και στο τηλ. 2441075440 και στο email nke@otenet.gr

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων συμμετείχε στην 4η Εαρινή Γιορτή
Επόμενο άρθρο «Ανοιχτές Πόρτες 2015» και στην Καρδίτσα