Αρχαιρεσίες στην Οικόσφαιρα


Την προσεχή Κυριακή 7-12-14 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων της ΠΕΔ (πρ. ΤΕΔΚ), 1ος όροφος οδός Μεγ. Αλεξάνδρου, η ΟικόΣφαιρα πραγματοποιεί αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέων οργάνων, ήτοι Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Δεοντολογίας, καθώς και δύο αντιπροσώπων για εκπροσώπηση της ΟικόΣφαιρας στην Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας της οποίας είναι μέλος. Των αρχαιρεσιών θα προηγηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός πεπραγμένων για το χρονικό διάστημα από 26 Ιανουαρίου 2014 (πραγματοποίηση ετήσιας τακτικής Γ.Σ.) μέχρι 7 Δεκ. 2014, λήξη της διετούς θητείας των παραπάνω οργάνων. Η οικονομική τακτοποίηση των μελών καθώς και υποβολή υποψηφιοτήτων για τα παραπάνω όργανα μπορούν να γίνουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Στο παραπάνω χρονικό διάστημα των 11 περίπου μηνών, πραγματοποιήθηκαν 10 συνεδριάσεις του Δ.Σ. και συζητήθηκαν πάνω από 80 θέματα. Εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι πέρα από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. τα μέλη και οι φίλοι της ΟικόΣφαιρας συμμετείχαν στις οργανωτικές επιτροπές της Οικολογικής γιορτής που συνεδρίασε περί τις 20 φορές και της Εαρινής Γιορτής της Φύσης που συνεδρίασε περί τις 10 φορές. Επίσης υπήρξαν ομάδες δουλειάς από μέλη και φίλους της ΟικόΣφαιρας, για τις άλλες τρεις κύριες δράσεις της, όπως: 1) Δίκτυο ΑΛ.Μ.Α (Αλληλέγγυα Μονάδα Ανταλλαγών) που μέχρι το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποιούσε κάθε μήνα ανοιχτές αγορές για τα μέλη της ΑΛΜΑ καθώς και εβδομαδιαίες ενημερωτικές συναντήσεις για κάθε ενδιαφερόμενο. 2) Ανταλλακτικό και χαριστικό παζάρι και 3) εξωραϊσμός- ανάπλαση και ανάδειξη της παραποτάμιας περιοχής ποταμού Γάβρα.

Πέραν των παραπάνω δράσεων, δόθηκαν στις τοπικές εφημερίδες αρκετά ενημερωτικά δελτία τύπου με παρεμβάσεις σε διάφορα θέματα οικολογικού ενδιαφέροντος, και συνεργάστηκε με αρκετούς τοπικούς φορείς.

Το απερχόμενο 11μελές Δ.Σ. της ΟικόΣφαιρας απαρτίζουν οι:: Βασιλάκος Σωκράτης, Κατσαρός Βαγγέλης, Τσιαχτής Βάιος, Γεωργίου Γιώργος, Ζαγανάς Κώστας, Βόβες Μιχαέλα, Γκαμαλέτσος Νίκος, Τσόγκας Αριστοτέλης, Μπέλλης Βασίλης, .

Αθανασόπουλος Αθανάσιος, Βούλγαρη Πολυξένη, Η ΟικόΣφαιρα είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη της Καρδίτσας, ο οποίος θα ήθελε να μπει στις τάξεις της και να προσφέρει εθελοντικά είτε ως μέλος είτε ως φίλος.

Για επικοινωνία: τηλ. 6976017907, 2441028550 και στην ιστοσελίδα της ΟικόΣφαιρας www.oikosfaira.gr

Για το Δ.Σ.

Σωκράτης Βασιλακος Τσιαχτής Βάιος

Πρόεδρος Γραμματέας

Προηγούμενο άρθρο Σε τουριστική έκθεση στη Βαρσοβία της Πολωνίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Επιστημονική ημερίδα από την Πανθεσσαλική Στέγη για τον καρκίνο του μαστού με ομιλήτρια τη Νατάσα Καραμανλή