Ειδήσεις

ΑΣΑ: Ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής


Στην ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά, προχώρησε το Δ.Σ. της Αναγεννησης Καρδιτσας 1904 με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Συγκεκριμένα οι:
κ. Ποντίκας Γιάννης, κ. Κυριακόπουλος Θωμάς και κ. Μίσσας Γιάννης θα συνεχίσουν το έργο τους στην Ακαδημία μας και για την επόμενη σεζόν 2019-20.
Ο κ. Ποντίκας Γιάννης παραμένει στις υποδομές τους Συλλόγου μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αναλαμβάνοντας φέτος χρέη τεχνικού διευθυντή όλων των αναπτυξιακών τμημάτων υποδομής.
Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο κ. Ευάγγελος Τσιώλης, ο οποίος αναλαμβάνει Συντονιστής του προπονητικού προγράμματος των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας μας.
Στην ομάδα των προπονητών θα προστεθούν δύο ακόμη, με την ανακοίνωση της συνεργασίας αυτών να γίνεται τις επόμενες ημέρες.

Αγωνιστικό πλάνο της Ακαδημίας μας για το έτος 2019-20
Η Ακαδημία μας φέτος θα λειτουργήσει με 7 αγωνιστικά τμήματα, για όλες τις ηλικίες, συγκεκριμένα:
-Τμήμα Κ 16 για τις ηλικίες 2004-2005
-Τμήμα Κ 14 για τις ηλικίες 2006-2007
-Τμήμα Κ 12 για τις ηλικίες 2008-2009
-Τμήμα Κ 10 για τις ηλικίες 2010-2011
-Τμήμα Κ…8 για τις ηλικίες 2012-2013
-Τμήμα Κ…6 για παιδιά μικρότερων ηλικιών.
Επίσης τμήμα τερματοφυλάκων, αλλά και τμήμα βελτίωσης φυσικής κατάστασης.
Παράλληλα στα πλαίσια της εξέλιξης, της βελτίωσης και της σταδιακής προόδου των αθλητών μεγαλύτερων ηλικιών, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ένωσης, με μόνο σκοπό την επάνδρωση της μεγάλης μας ομάδας στο μέλλον, η ακαδημία μας προχώρησε σε συνεργασία με το σωματείο ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, το οποίο αγωνίζεται στην Α1 τοπική κατηγορία!
Όλες οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής θα πραγματοποιούνται στο προπονητικό μας κέντρο “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΖΗΣ” στο Σταυρό Καρδίτσας!

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ : Συντονιστής Προπονητικού Προγράμματος Ακαδημίας

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καραμπέκο, για την δυνατότητα που μου δίνει, να βοηθήσω από ένα διαφορετικό αλλά πολύ σημαντικό πόστο, αυτό της Ακαδημίας, καθώς και τον κ. Γιάννη Ποντίκα, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.

Σε δύο πυλώνες θα προσπαθήσω να επέμβω και να βελτιώσω τη λειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Πρώτον, στο έξω αγωνιστικό με δράσεις όπως camp, επιμορφωτικά σεμινάρια, φιλικά παιχνίδια εκτός Νομού, τουρνουά εκτός αλλά και εντός Καρδίτσας, δίνοντας βάση στην εξωστρέφεια του brand name της Ακαδημίας.

Δεύτερον και πολύ σημαντικό, στην μεθοδολογία προπόνησης, δίνοντας βάση πάνω στο ετήσιο πλάνο στην αξιολόγηση των αθλητών και την νοητική προπόνηση.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω, πως θα είμαι κοντά στην Ακαδημία και ευελπιστώ να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ : Τεχνικός Διευθυντής Τμημάτων Υποδομών

Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Συλλόγου, για την τιμή που μου έκανε, να αναλάβω χρέη τεχνικού διευθυντή, όλων των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας μας.

Θα συνεχίσω και αυτή τη χρονιά να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μας εμπιστεύονται ότι πιο πολύτιμο έχουν και να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης ιδιαίτερα τον κ. Βαγγέλη Τσιώλη, που αποδέχθηκε την πρόταση, να αναλάβει την οργάνωση του προπονητικού πλάνου της Ακαδημίας μας, αλλά και τους κ.κ. Θωμά Κυριακόπουλο και Γιάννη Μίσσα, για την άριστη μέχρι τώρα συνεργασία μας και που συνεχίζουν μαζί μας για άλλη μία χρονιά.

Καλή χρονιά για όλους. Καλή δύναμη σε όλους !!!

 

Προηγούμενο άρθρο Ζωγραφική με... γλυκά ξυπνήματα, στις παιδικές Βιβλιοθήκες
Επόμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Έλληνες και Ευρωπαίοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη