Ειδήσεις

Αδελφοποιήθηκαν αστυνομικοί της πόλης Νις και της Καρδίτσας


Μετά την τελετή αδελφοποίησης των Τοπικών Διοικήσεων της I.P.A. Νις και Καρδίτσας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κέντρο εστίασης της πόλης μας, την Κυριακή 3 Ιουνίου, οι Σέρβοι Αστυνομικοί προτού αναχωρήσουν για την πατρίδα τους επισκέφτηκαν το Αστυνομικό μας Μουσείο.

Στους χώρους του Μουσείου ξεναγήθηκαν από τον ιδρυτή του κ. Δημήτριο Καλλιαντζή παρουσία και του Προέδρου του Δ.Σ. της I.P.A. Καρδίτσας κ. Γεωργίου Ζαρχανή και του Γενικού Γραμματέα κ. Νικολάου Γούσια, οι οποίοι τυγχάνουν και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Μουσείου. Οι φίλοι επισκέπτες μας ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το ιδιαίτερο του χαρακτήρα του Μουσείου και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, πως στάθηκαν με σεβασμό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των πεσόντων Αστυνομικών υπέρ του καθήκοντος.

Στη συνέχεια της ξενάγησής τους, φωτογραφήθηκαν με πηλίκια της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων και δέχθηκαν με χαρά διάφορα αναμνηστικά του Μουσείου μας.

Την εκλεκτή ομήγυρη συμπλήρωναν οι Πρόεδροι των Τοπικών Διοικήσεων της I.P.A. Χανίων κ. Ιωάννης Περάκης και Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του εθνικού Τμήματος της I.P.A. κ. Βασίλειος Παππάς.

Ο κ. Καλλιαντζής εξέφρασε με ειλικρινή διάθεση τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Δ.Σ. και τα μέλη της Τ.Δ. Καρδίτσας της I.P.A. για την ενεργό δράση τους και παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, προβάλλοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προηγούμενο άρθρο Κυριακή Γ΄ Ματθαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Σιτοχώρου
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Κινηματογραφικής Λέσχης Καρδίτσας