Ειδήσεις

Βασίλης Τσιάκος: Κορυφώνουμε την προσπάθεια μας για ευρεία νίκη την Κυριακή


Συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις με στελέχη του συνδυασμού του στην πόλη και στα χωριά αλλά και με συνδημότες  ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Ο κ. Τσιάκος ως επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα ο Τόπος μας» στις συναντήσεις του επισημαίνει ότι μετά την Κυριακή αρχίζει η σκληρή δουλειά. «Αυτό το διάστημα εντείνουμε την προσπάθεια μας εν όψει της επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής ώστε να ολοκληρώσουμε τη νίκη μας. Είναι φανερό ότι είμαστε πλέον πολύ κοντά στο στόχο μας. Ωστόσο οφείλω να επισημάνω ότι χρειαζόμαστε και την τελευταία ψήφο για να καταφέρουμε η νίκη μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ευρεία. Αυτό δεν σχετίζεται με κάποια προσωπική φιλοδοξία. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες με τις θέσεις και τις απόψεις μας. Έτσι την επομένη των εκλογών θα έχουμε δημιουργήσει εκείνο το κρίσιμο μέγεθος συμπολιτών μας με το οποίο θα πρέπει να συζητήσουμε, να ακούσουμε τις απόψεις του και να συνεργαστούμε για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη» δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Εξάλλου ο κ. Τσιάκος μιλώντας με νεοεκλεγέντα μέλη τοπικών συμβουλίων τόνισε: «Θέλουμε ένα Δήμο μπροστάρη των εξελίξεων. Θέλουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε καινοτόμα προγράμματα. Όπως στοχεύουμε  να αναζητήσουμε και να αντιγράψουμε καλές πρακτικές, όπου αυτές υπάρχουν. Σε πόλεις αντίστοιχου μεγέθους με την δική μας και με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά, συντελούνται μικρά θαύματα. Υπάρχουν περιοχές και πόλεις που γίνονται σημεία διεθνών αναφορών με ότι σημαίνει αυτό για την ανάπτυξη τους.

Δεν δηλώνουμε θαυματοποιοί. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για αυτή την πόλη, για αυτό τον Δήμο. Η Καρδίτσα είναι ο τόπος μας. Θεωρούμε ότι έχουμε τη δυνατότητα σύντομα να αναδείξουμε μια άλλη Καρδίτσα. Μια Καρδίτσα, της ανάπτυξης, των ευκαιριών και των δυνατοτήτων. Όλοι μαζί με κοινή προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε» κατέληξε ο κ. Τσιάκος.

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Όλα για τις διαπραγματεύσεις
Επόμενο άρθρο Νίκη Αγοραστού με 58,35% στην Καρδίτσα και 55,76% στη Θεσσαλία