Ειδήσεις

Βασίλης Τσιάκος: Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου


Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος μετά την απόφαση της ΕΠΟ να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα των ερασιτεχνικών κατηγοριών έκανε την εξής δήλωση: «Η απόφαση της ΕΠΟ βρίσκει την ομάδα του Δήμου μας Απόλλων Μακρυχωρίου πρωταθλήτρια στην κατηγορία της. Μετά την απόφαση της ΕΠΟ συγχαίρουμε την ομάδα μας για την άνοδο της. Επίσης της ευχόμαστε καλή αγωνιστική πορεία στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και πάντα να έχει θετικά αγωνιστικά αποτελέσματα.

Συγχρόνως η διακοπή του πρωταθλήματος αφήνει αίσθημα πικρίας στους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους. Για το λόγο αυτό έστειλα σχετική επιστολή προς την ΕΠΟ με την οποία ζητώ να δώσει λύση».

Αναλυτικά η επιστολή που στάλθηκε από τον Δήμαρχο είναι η παρακάτω:

 

Προς Διοίκηση

Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

 

Αγαπητοί κύριοι

Η πανδημία είναι δεδομένο ότι άφησε βαριά της σκιά της και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικράτησαν δεν επέτρεψαν στα τοπικά πρωταθλήματα ( και όχι μόνο) να ολοκληρωθούν. Σε ότι αφορά την πόλη της Καρδίτσας οι τελευταίες εξελίξεις αφήνουν διάχυτο το αίσθημα πικρίας και απογοήτευσης σε όλους τους φίλους της ιστορικής ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η απόφαση σας για διακοπή των πρωταθλημάτων δεν έδωσε τη δυνατότητα  στην ιστορική ομάδα να διεκδικήσει στο γήπεδο την άνοδο της στην Γ εθνική κατηγορία. Έτσι η προσπάθεια που κατέβαλαν παίκτες, προπονητές και παράγοντες ουσιαστικά εξανεμίστηκε αφού θα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή. Θεωρούμε ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να εξετάσει το εύλογο αίτημα της διοίκησης της ομάδας καθώς και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας  και να δώσει λύση ώστε η δευτεραθλήτρια Αναγέννηση Καρδίτσας, να αγωνιστεί στη νέα περίοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία μαζί με τις άλλες ομάδες που αποφασίστηκε να ανέβουν.

 

 

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας

Βασίλης Τσιάκος

 

Προηγούμενο άρθρο Να αντισταθούμε στη βάρβαρη επίθεση που φέρνει η επόμενη μέρα της πανδημίας
Επόμενο άρθρο Να ανατραπεί η τροπολογία – Να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο