Ειδήσεις

Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας οδού Τ.Κ. Οξυάς


Ένα νέο σημαντικό έργο υποδομής του Δήμου Μουζακίου θα υλοποιηθεί μέσω του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα, το έργο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας οδού Τ.Κ. Οξυάς», στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας»,  με προϋπολογισμό 500.000,00 ευρώ.

Αντικείμενο του έργου- όπως αναφέρεται στην απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Αλέξης Χαρίτσης- είναι η βελτίωση αγροτικής οδοποιίας βρισκόμενη στην κτηματική περιφέρεια Οξυάς του Δήμου Μουζακίου

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός δήλωσε:

«Ένα ακόμη έργο μεγάλης σημασίας για την περιοχή παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Με αυτή τη νέα ένταξη αποδεικνύεται ότι ο Δήμος Μουζακίου εργάζεται συστηματικά προκειμένου να αξιοποιήσει όλα τα προγράμματα και να εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις, προς όγελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας. Το συγκεκριμένο έργο είναι αναγκαίο γιατί θα στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας του Δήμου και θα ωφεληθούν αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής καθώς και όσοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον πρωτογενή τομέα. Αξίζει να αναφερθεί ότι για την κατάθεση προτάσεων στα παραπάνω προγράμματα χρηματοδοτήσεων εργάστηκε εντατικά το αρμόδιο προσωπικό του Δήμου μας στο οποίο και αξίζουν συγχαρητήρια.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει προς την κατεύθυνση αυτή ».

 

Προηγούμενο άρθρο 30ο Αποχαιρετιστήριο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου
Επόμενο άρθρο Στη μάχη των Πανελλαδικών 902 υποψήφιοι στο Νομό